Melis688 Merhaba 32+4 hamileyim bebeğimin hareketi hissetmediğim için acile gittim bi sorun yok dendi fakat rahim ağzı uzunluğum 28 mm olmuş kısalmış erken doğum olabilir dediler çok korkuyorum daha çok küçük bebeğim başına böyle bişey gelen var mı :(((
Kubra2610 Melis688 22.haftadan beri 27 28mm ..şuan 36.haftadayim.progestan kullanıp dinlenin kendinizi yormayın. Stres etkiler o yüzden moralinizi yüksek tutun .bazen uzadığı zamanlarda oluyor.
Aleyna2045 Melis688 canım benim 21 haftalıken 25 cmdi progestan başlatı doktorum hala devam ediyorum ve hep dinlendim uzandım kalkmadımyerimden tuvaleten tuvalete 34 cme çıktı en son 28+ 3 üm şuan
Kubra2610 Melis688 evet vajinal kullanılması daha etkili..zaten haftaniz ileri olduğu için birkaç hafta içinde biraktirirlar ilacı.
Kubra2610 Melis688 baskı orada olmasın çok ayakta kalmayın, oturur pozisyonda da durmayın uzanın mümkün olduğunca, progestan ise yarıyor dışarı akar biraz tedirgin olmayın normal..stres de yapmayın geçmiş olsun 🙏
Melis688 Aleyna2045 ben hiç hamile değil gibi fellik fellik geziyorum ayakta kalıyorum bunlar tetikliyor demekki :(((
Aleyna2045 Melis688 bende ayakta çalışıyordum canım ondan böyle oldu ayakta olmak sürekli oturmak merdiven inip çıkmak arabada salanmak bunlar çok etkiliyor çoğunlukla uzanmak gerekiyor bir kaç ay dişimizi sıkıcaz artık yapçak birşey yok