MiaBaslck Semagzll Mm falan söylemedi küçük bsey gördü kese diyemem dedi çok minik rahim duvarların kalınlaşmış dedi ya hamilesin yada regl geç olcan test ver dedi bende öyle test verdim
Semagzll MiaBaslck hayırlı olsun tekrardan canım rabbim kucağına almayı nasip etsin 🥰 bana da dua et insaAllah bende yarın güzel bir haber alırım 🤲🤍
MiaBaslck Hayalim1_ Amin canım inşallah hızla artar gider keseyle bebeği görene kadar rahat yok 😀ana olmak böyle bişey daha hissetmeden telaş başlıyor
Hopeful_mother MiaBaslck of beta bu kadar düşükken öğrenmenin tek dezavantajı bu ya, günler geçmek bilmiyor keseyle kalp atışını duyana kadar 😍😍😍 bende 27’le öğrenmiştim zor sabrettim 😂 sağlıkla alın kucağınıza inşallah ❤️
MiaBaslck Semagzll Hepimize nasip etsin rabbim güzel haberlerini bekliyorum ne olursa olsun hepimiz birgün ana olucaz merak etme iyi düşünelim❤️🌸🤲🏻
MiaBaslck [silindi] Çok az belirti vardı kasık ağrısı o kadar testler çok çok az belirgindi sigara kullandığım için erken test yaptım birazda
MiaBaslck Hopeful_mother 2 kaybım var daha önce tedirginim ama anın tadını çıkarmam lazım .🥹🤲🏻 Rabbim nasip etsin de bende kalp atışlarını duyayım ☺️
Bussuusu MiaBaslck hayırlı olsun inşallah güzelce artar değeriniz kasık ağrınız nasıldı acaba çok mu adet belirtisi gibi mi
Hopeful_mother MiaBaslck kayıpların için çok üzgünüm ama en doğrusunu yapıyorsun, inşallah güzel günler seni bekliyor. Her anın, her heyecanın tadını çıkar 💕🌸
MiaBaslck Bu arada ovulasyon testi gerçekten işe yarıyor kızlar bilginize babyfast markaydı bilginize.
MiaBaslck [silindi] [silindi] 3 gün değerlendirdim birer gün arayla bence çok sık yapmak önemli değil o psikolojiden çıkmak önemli olan o odaklı yapmamak lazım o yüzden tutmuyor bazen