Cansel-58 Tahmini doğum tarihimiz 24 Ekim, 21 haftalık hamileyim bebek alışverişi ve oda hazırlığına ne zaman başlamalıyım???
Tugba_A_d Cansel-58 bence hiç vakit kaybetme hemen başla 30lu haftalara gelince o kadar agirlascaksin ki yerinden kalkamicak derecede oluyo hamileliğin en sevmediğim huyu🤕
Nerfemm Cansel-58 bence başlayabilirsin bende 12 haftada basladim okadar cok sey aliniyorki ve hersey okadar pahaliki anca bir kac eksik disinda tamamladim hazirladım
Yazmelegi_ Cansel-58 20 de büyük eşyaları aldık sonra yavas yavas küçükleri aldık suan 31+3 teyim hersey bitti
Elfakca Cansel-58 büyük eşyaları şimdi al oda için çok acele etmene gerek yok çünkü bebeği hemen başka odaya alamazsın en az 1 sene seninle aynı odada yatar zaten ama puset beşik gibi olanları şimdiden hallet zaten her geçen gün zam geliyor
-Naz- Merhaba benim 3. Gebelik diye oda için bişey hazırlamadm ama bez , ıslak mendil , zıbın faln bugun hepsini aldım 34 haftalığım . Eylülde hazırlamaya basla bence
Seastar88 Biz 25.haftada basladık al al bitmıyor zaten😄özellıkle ilk bebekse biraz daha zor herşeyi almak istıyor ınsan o hevesle😊sıfırdan ev kurmak gibi birşey oluyor.iyi ki o haftalarda almısım cunku artık daha cok uykum geliyor,daha cabuk yoruluyorum ve ayaklarım şişiyor.
1ciftyesilgoz 18 haftalık hamileyim bebek arabası puset, beşik, bebek telsizi, bir paket bezi, 6 zıbın 7-8 adet de kıyafeti var şimdilik. Biberon ve emzik hediye olarak geldi. Ben 14. Haftada başladım 🥲
Nurrmerttt- 37+1im daha hastane çantamı bile hazırlamadım odası da gelmedi ne tarafa ağlıyoruz 🥲 Cansel-58
Brn_cnn Cansel-58 aa merhaba bizim de tahmini doğum tarihi 24ekim🥲 kız mi geliyor oğlan mi😂 benim ikinci bebeğim olduğu için beşik bebek arabası vs hepsi hazır sadece kıyafet alicam onun için de detaylı ultrasonu bekledim kız dediler cinsiyetine ama belli olmaz bir supriz yasamamak için 😂😂 eksikleri ağustos gibi alicam tatil dönüşü inşallah tüm paramızı tatile ayarladık suanlik😂
Cansel-58 Brn_cnn bizimki erkek 😂 biz de temmuzda bi tatil yapcaz ona ayırdık bütçeyi de kara kara düşünüyoruz allah yardım eder mi acaba diye 😂😂
ISILTAN Cansel-58 Maddi durumunuz müsait olduğu zamanlar indirimleri takip ederek alabilirsiniz . Önerim aldıklarınızı bekletmeden hemen yıkamanız ütülemeniz yerleştirmeniz :)
Rwerdst Cansel-58 33+3ten selamlar 🙃bence şimdiden başla 😬 ben çoğu şeyimi almıştım 20. Haftaya kadar. 20 den sonra yavaş yavaş yıkamaya başladım. Odayı tam düzenlemedim. Kurduk, temizledik işte çarşafını falan açtık yatağın. Dolabını yerleştirdik. (Sonraki haftalarda çok ağırlaşıyorsun valla kıyafetleri yıka diz bile zor geliyor) bebişin çantayı 27ya da 29 da yaptım emin değilim haftasından. Bugünde odanın düzenini yaptık 🤷detaylı temizledik odasını (robot var o süpürüp siliyor). Tek düzenledik olarak düşün açıkçası o bile zulüm gibiydi 😵💫 kaldı ki çoğu şeyi eşim yaptı. Valla ayaklarımın altı acıyor zaten az bişi fazla ayakta kalsam😣 bence kimseyi dinlemeyin bu alışveriş konusunda. Erken yapılması taraftarıyım ben. Zaten herşeye zam geliyor. Hele asgeri ücrete zam gelsin o zaman herşey kat kat zamlanır 🫤🤕 zaten al al bir şey buluyorsun 😂 ek bir sürü eşya alıyorsun yani 🤷
symayksl Cansel-58 Haftamız ve doğum tarihimiz aynı ben ufak tefek başladım biberon,emzik,zıbın falan almaya
SinemAkyldz_ Cansel-58 büyük eşyalarını beşik, bebek arabasını alın bence her geçen gün fiyatları değişiyor sürekli artıyor . Kıyafetler alınıyor illa ki ben bir iki zibin bir iki kıyafet ala ala tamamladım
Avril Cansel-58 benim de tahmini tarih Ekim sonu 20 haftalığım ben de elektronik eşyaları ve para tutacak büyük parçaları aldık Büyüklerden sadece beşik ve odasının mobilyası kaldı onları da haftaya detaylı ultrasona girdikten sonra bakıp alacağız sonra geriye ufak tefekler kalıyor Temmuz Ağustos odasını boyar temizler eşyaları kurar yerleştiririz diyorum Eylül başı itibariyle her şey yıkanmış temizlemiş hazır olsun geriye çantayı kapatmak kalsın inşallah benim plan böyle