Biromur Mavisim099 Ben hayatımda emzirme sütyeni kadar saçma birsey görmedim gerçekten aldım ama kullanmadım öyle söyleyim onu açıp emzirmene kadar direk üstten göğüsünü çıkartıyorsun zaten
Biromur Mavisim099 Evet o şekilde al canım göğüslerin zaten çok hassas oluyor sütyenle uğraşma hiç 1 2 ay yarım atlet kullandım ben takamıyordum
Yrgnnnnnn ISILTAN çookk teşekkür ederim 😍 benim de doğumu ma az kalıyor böyle kullanıp memnun kalanlardan duyunca insan daha güvenerek alıyor çok saolun
Prensesannesi14 Kayaozge ay bencede wala benimki de ilk doğum olacak bide onun masrafına girmiyim dedin normal kendi sudyenimi giyicem
Kayaozge Prensesannesi14 Aynen benim de ilk doğumumdu almadım inanın yokluğunu da aramadım hiç çok lazım olan bir şey değil yAni ☺️
Esca Mavisim099 valla öyle belirli bi marka takıntım falan yok mağazalara bakacam işte bulamazsam pazardan bakarım yani 😀
xilda Ben trendyoldan bralet aldım birkaç renk, onları kullanıcam. Emzirme sütyeni biraz tuhaf geliyor bana
Tugce0142 Mavisim099 sezeryan olacaksanız sütünüz gelene kadar takmayın sıktığı için süt gelmesi zor oldu onu çıkardım ondan sonra sütüm gelemeye başladı bende
Nymphadora Mavisim099 emzirme sütyeni aşırı rahat bir ürün benim ikinci hamileliğim yine aldım. Böyle direk bez olanlarından değilde içinde süngeri olanlarından alıyorum ben waikikide indirimde de vardı bilginiz olsun. Çok rahat oluyor