Zeynepozcan Kısceleeeer neler yaptınııız? Benim dünden kalan sebze yemeğim var onu kendime ayırdım ev halkına da menemen yaptım kahvaltı gibi bir şey olacak bu akşam çünkü her gün ne yapsam diye düşünmekten yoruldum sizlerde ne var ne yok
Yazmelegi_ Zeynepozcan sebzeli tavuklu bulgur pilavı turşu ve cacık yarına ne yapcam diye kara kara düşünüyorum
MMad Zeynepozcan ben de çorba yaptım yanına milföyden pizza gibi mi yapsam yoksa menemen mi yapsam yoksa buzluktaki mantıyı mı yapsam bilemedim 😅
Daisy0000 Zeynepozcan Bugün tembellik yapıp tavuklu domates soslu makarna yaptım,ortayada karpuz,yoğurt yeter daha ne🤩
Busimss Zeynepozcan karnıyarık pilav cacık karpuz bugünkü menümüz yarına da dolma biber ve kızartma düşünüyorum 🤷🏼♀️
Alprslnbal Zeynepozcan benimde dünden kalan etli taze fasulyem pilavım cacağım var onları ısıtıp yicez ☺afıyet olsun size🌕🌸
CgladaP Zeynepozcan kızımla makarna yaptık yedi babamız bugün iş yemeğinde 😂 makarna epey işime geldi🙈
Minimalannesiii Zeynepozcan Yenmeyen artan pilavdan yayla çorbası yaptım, zeytinyağlı fasulye yaptım birde salata yapıcam 🤗
Duygu__26 Kahvaltı tarzı yaptım soslu biberli domatesli ortaya karışık birde patates kızarttım yorulmuştum bugün yemek yapamadım ☺️
01180322 Poğaça😅karpuz kavun. Dünden makarna ve taze fasulye vardı . Eşim zayen geceleri calisiyo 5 gibi uyaniyo yemek mi yapsam kahvaltımı hazırlasam dihe hergun kara kara dusunuyorum😅