Memolininannesi Ne yersem yiyim ne kadar yedemde doymuyorum allahını seven üstüme tok tutan bişiler atsın 😒 acıkınca midem bulanıyor yemem lazım ama yediğimde doyurmuyo 1 saat sonra midem bomboş gibi acıkıyorum siz nasıl tok duruyorsunuz
Freyan Memolininannesi ben de asla yediğinden tat almıyorum zorla yemek yiyorum sevdiğim şeyleri de yapıyorum a sanki ot yemişim gibi asla tat yok
Pamuk Memolininannesi Ben 2,5 ay iştahsızdim.Sonrasinda siz gibiydim asla doyma hissim yoktu sanki yediklerim mideme gitmiyor gibiydi🤭
guzelanne01_ Memolininannesi ilk kez bugun bende öyleyim anında açıkıyorum kendimi kötü hissediyorum yemek yiyene kadar yedikten sonrada biraz rahatsız oluyorum tekrar açıkıyorum Hamileliğimin başından beri yemekle aram yoktu🤦🏻♀️ 36+6 haftalığım
Memolininannesi Pamuk ya ne olacak deli olucam gerçekten 🥲 midem bulanmasın diye paso yiyorum meyve bile fayda etmiyor
Memolininannesi baybarsmom 14 olduk ilk gebeliğimde kusmaktan yiyemiyordum bunda ağzım boş durmuyor 🥲
baybarsmom Memolininannesi bende de 3. Aydan sonra bi iştah geldi can sıkıntısı da üstüne eklenince mutfaktan cıkamaz oldum sürekli bişeyler yiyorum atıstırmalık kalmayınca salatalık yiyorum en kötüsü gece 12 de falan oluyor o saate kadar bitiyor her şey 😂
Memolininannesi baybarsmom o kadar geç saate kalmıyorum oğlum erken yatıyor bende 10 olmadan uyuyorum genelde 😅
anneoluyoruuumm16 Memolininannesi valla aynı hesap yiyorum. Erik çilek ekmek ne bulursam 😄 çerez çetnevir elime ne geçerse. Et tavuk hariç onlardan için bulanıyor
Memolininannesi anneoluyoruuumm16 bende öyle et tavuk normaldede yemem zaten hamileyken iyice tiksindim 🥲
yeni_anneadayi Memolininannesi az önce sosisli patso gömen ben 🤰🏻 son zamanlar da ki doyumsuzluk beni benden alıyor valla 🥹
anneoluyoruuumm16 Memolininannesi ben çok severdim. Haftada 4-5 yerdim. Allah insanı en sevdikleriyle imtihan ediyor 🤭😂