Brisii Kızlar coraspirin’den doktorum oksapar iğneye geçirdi 34 haftalıgım 3 kutu yazmış ve 1 aylık sanırım ama fiyat çok yüksek 680 tl rapor alabilirsiniz diyenler var kullananlar öneri verebılırmı
Yazmelegi_ Brisii raporsuz vermiyor aslında bana da rapor yazdı ve 10 kutu aldım hic bir ucret ödemedim
Hamdiyevural Brisii rapor veriyorlar ama doktor pıhtılaşma varmı diye önce test istiyor sonuca göre veriyor
_gulumm Brisii bende kullanıyorum 3 4 aydır önceden özele gidiyordum hep rapordan bahsetmedi doktorum o yazıyordu ben sağlık ocağında arkadaşıma yazdırıp alıyordum. Bı ay önce devlete gittim orda bana rapor çıkarıp ücretsiz alabileceğimi söylediler. İki dakika da doktor sekteri yazıp verdieczanede toplu 3 aylık verdiler
Brisii Yazmelegi_ Allah allah ben şimdi öğrendimde rapor olayını sigortamız yok o yüzden eşim gidince öğrenir e nabızda belirtilmez herhalde
Berna-eglenti Yazmelegi_ nasıl ücretsiz aldınız acaba bende kullanıyorum raporum da var özelden çıkardım ama yine bi miktar ücret ödüyorum sizinki tamamen ücretsiz nasıl oluyor bilgi verirseniz sevinirim
Cemrenil Sağlık ocağındaki uzman doktor yazabiliyor sadece onuda 1 kutu karşılıyor devlet , onun dışında doktorunuz rapor çıkartırsa , kaç tane yazılırsa alabilir siniz :)
Aysegulcet Ben sağlık ocağından doktora yazdırıp iki kutu alabildim onda da fark çıkardı 100 küsürden fazla bir fark çıkardı. Daha sonra hastaneden rapor çıkarttık onda herhangi bir ücret ödemedik yani aradaki farkı öderim çok uzun süre kullanmayacağım zaten diyorsanız eğer tek seferlik reçete yazdırıp alabilirsiniz
Cemrenil Genelde 1 aylık yazıyorlar , ben sağlık ocağına gittiğimde doktor 3 kutu yazıyor , en fazla 3 kutu aldım 🫣😇
Bebegim3444 Brisii özel hastanedeki doktorum yazdı bende saglik ocaginda yazdırdım oyle aldım. O sekilde sigorta karşılıyor. Oyle uyguna geldi yanında sigorta karşılamayan vitamin ve farklı ilaclarda aldım 230 tl tuttu
Hnd3535 Ozge111 ben göremedim ya istirahat raporlarım çıkıyor hep 🤷♀️ tedavi gebelik durumu fln yazıyor o mu ki