esraEb Merve_egemenn bolca protein ağırlıklı ve sebze meyve ağırlıklı beslenin. Kuruyemiş de aynı şekilde. Ve bolca su 💧
pandasever Merve_egemenn muz süt kaşar peynir bebeğe güzel kilo aldırıyor canım..Allah’ım izniyle yakalar haftasını. Kaju badem fındık ceviz. Bol bol tüketin
Merve_egemenn esraEb bir başka doktora gittim ocean plus verdi ama kan ilacim Ferro sanol ile kullanabilir miyim bilmiyorum
Merve_egemenn Beslenmem çok güzel 3 ana öğün 3 ara öğün şeklinde besleniyorum gebelik şekerim olduğu için biraz sıkıntılı ama meyve sebze kurubaklagil protein hiç eksik etmiyorum. Kilo aldirabilecegim tavsiye ettiginiz besinler var mı
Nymphadora Merve_egemenn benimde şekerim yükseliyor bende dikkatli besleniyorum canım. Süt yoğurt ve kuruyemiş tüketiyorum özellikle ceviz ve çiğ badem. şekeri de çıkartmıyor hem bebekte kilo alıyor 28. haftada 1150 kiloydu en son gittiğimizde
iclaaall13 Kaşar peyniri, muz, kefir, ceviz, kabak çekirdeği, birde ben bazen sevdiğim için bebe bisküvisi de yiyorum etkisi varmıdır bilmiyorum tabi😂😂
Merve_egemenn iclaaall13 sağlık açısından iyi bi sıkıntımız yok dedi ama minyon olcak dedi bugün kontrolümüz var bakalım gorucez minnak kuzumu ne dicek doktorumuz bilmiyorum inşallah hayırlı haberlerle gelirim
Merve_egemenn Mlkkkkkk ben minyonum ama bir başka doktora gittiğimizde kilosu için ocean plus verdi işte onu kullanıyorum