birkucukumut0811_ Ayyy 🙈🙈 çok şükür bin şükür kalp atışını dinledim bugün çok az dinleyebildim ama okadar güzeldi ki 🥺😍 Rabbım herkese nasip etsin bu duyguyu insllah 🤲🤲💜💜 sevincimi sizlerle de paylaşmak istedim hakkınızı helal edin 😇
ErhanKubra birkucukumut0811_ dünyanın en güzel sesi Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🥰
ikiprensannesi__ birkucukumut0811_ dünyanın en güzel duygusu ya rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🤲
birkucukumut0811_ ErhanKubra Gerçekten öyle duygularımı anlatamıyorum şuan nasıl tarif edilir bilemiyorum gerçek olamıcak kadar güzel 🥰 rabbime bin şükür olsun ❣️ Aminn insllah teşekkür ederim 🤲
birkucukumut0811_ ikiprensannesi__ Öyle gerçekten çok güzel 😍 amin insllah Rabbım herkese yaşatsın bu duyguyu bu mucizeyi 🤲💜
MelodyFairy birkucukumut0811_ bir küçük kalp bu kadar büyük sevince nasıl oluyorda dönüşüyor ya hiç yaşamadım ama sizi anlayabiliyorum sağ salim kucağına al inşallah 😍🤲 Rabbim bizede nasip etsin inşallah
FKRKS29 birkucukumut0811_ Allah sağlıklı hayirli bir sekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah kac haftaliksiniz 🥰❤️
birkucukumut0811_ MelodyFairy Her zaman dilimde duamdasiniz Rabbım isteyen bekleyen herkese tez zamanda nasip etsin insllah bu duyguyu, bu sevinci, bu guzel haberi 💜🤲🤲 duanız için çok teşekkür ederim Aminn insllah 🤲💜
YuvarlanamayanPaanda birkucukumut0811_ perşembede ben duymaya gideceğim inşallah bende duyarımmm😍😍😍🥰🌹🌹
MelodyFairy YuvarlanamayanPaanda siz yaşadıkça güzel şeyler biz burda kendimiz yaşıyor gibi olup mutlu oluyoruz 🫶😌
birkucukumut0811_ YuvarlanamayanPaanda Ayy çok sevindim insllah duyarsınız kalbinizi fark tutun 😍🤲 sizde haber verin mutlaka 💜
YuvarlanamayanPaanda MelodyFairy canım benim burda uzak yada tanımak gerekmeden aile oluyoruz bir nevi gerçekten hep bir mutlu olup hep bir üzülüyoruz 🥰🥰🥰