ayisigi12 Kızlar bingöle tayinimiz çıktı. Ev bakıyoruz ama neresi iyidir nerden tutsak daha iyi olur bununla ilgili fikirlerinize ihtiyacım var.
Aysedgl ayisigi12 canım bizimde bingöle çıktı tayinimiz polis memuru eşim ev cok zor bizde bulamddik uydukent semtini duydum orayı dediler
Zezeeeyyldrm ayisigi12 uydukentteyiz biz şuan memur kesim hep burada oturuyor emniyet ve jandarmaya AVM ye yakın işlek caddeleri var
Zezeeeyyldrm ayisigi12 bizim olduğumuz ev 3+1 teras evi yeni konumu çok iyi 1500 herkesten duyduğuma göre en uygun biz kalıyoruz☺️ama lojmana geçicez başvuru yaptık
ayisigi12 Zezeeeyyldrm çok iyiymiş gerçekten. Siz çıktıktan sonra daha da o fiyata vermezler muhtemelen. Polis misiniz yoksa asker mi? Polis lojmanları hakkında bilginiz var mı
Zezeeeyyldrm ayisigi12 polis. Ev sahibimiz evi satacakmış bide teras ve küçük çocuk olunca balkon korkum var diye çıkmayı düşünüyorduk yoksa iyiydi yerimiz. Polis lojmanları da aynı yakın buraya bahçesi çocuklar için ve konumu çok iyi her yere ulaşılabilir başvurular başlamış seneye teslimat var doğalgazlı yenileri yapılıyor bu şuankiler kömür
ayisigi12 Anladım. Bizde bu yıl durdurma verdik kabul edilirse 1 yıl daha kalmayı düşünüyoruz ama emniyette ne yapacakları belli olmadığı için bir anda apar topar ilişikler kesip gönderebilirler :) o yüzden yinede bilgi sahibi omak istedim teşekkür ederim