HndeA Kızlar selam ben Yoyko marka ””Yoyko Exclusive Comfort 8 in 1 Anne Yanı Park Yatak Oyun Parkı 70 × 110 cm almayı düşünüyorum sizin önerileriniz neler kullanan var mı destek olur musunuz artı eksi yönleri konusunda ❤️
Eksijelibon HndeA aldık kurduk cok güzel. Bebişin doğmasını bekliyoruz kullanmak için♥️ görüntü ve kalite olarak cook güzel
Zeykan HndeA bende aldım gayet güzel gibi daha bebişin dogmasına var ama ne zamandır araştırıyordum en iyisi bu gibi içinede yatak alacagım
damlaguneyerii Biz de aldık daha doğmadı bebiş ama güzel gayet yalnız icine biraz daha kalın bir yatak yaptıracagız icinden cıkan ince gözüktü gözümüze :)
HndeA damlaguneyerii ay maşallah rengi de çok güzelmiş Allah içini dolu etsin 🥰🥰 bu rengini nerden aldınız bende bu renklerde istiyorum ama bulamadım :( bide ne kadar a aldınız acaba
Youngplanner damlaguneyerii mutlaka yatak alın içindeki yatak değil çünkü 😊 yataş ın 2in1 yatağını aldık biz bebeğin ayına göre çift taraflı bi yatak
damlaguneyerii HndeA amin çok teşekkür ederiz♥️ biz hepsi burada’dan aldık ve yanlış hatırlamıyorsam 3 küsürdü ama baya oldu alalı tabi artmıştır fiyatları sanıyorum
HndeA damlaguneyerii bizde gri rengini aldık o bej rengi yoktu malesef :( güncel indirimli fiyatı 3,500 aldık 😌