Kelebek33 guzelanne01_ ayy inanır mısın bende şuam öyleyim sezaryen olacağım 2 gün var çok korkuyorum ikinci bu ilkinde bilmiyodum hiç
Yenibirannee guzelanne01_ bende 2. Bebeğimi bekliyorum ama daha var bizim anca yarıladık 🥰 bende daha çok heyecanlıyım cok guzel duygular bizi bekliyor.
guzelanne01_ Kelebek33 uff aynen canım ya 🙄🙄napacaksam hiç bilmiyorum çok uzun süre ara verdim ben galiba ondan diyordum kızım 12 yaşında hatta 13 e girecek😴
guzelanne01_ Yenibirannee bu haftama kadar bende heyecanlıydım yıllar sonra olunca birde ama bu haftadada hem zaman geçmiyor hemde çok korkuyorum herşeyden🙄
Yenibirannee guzelanne01_ açıkçası 2 çocukla nasıl olacak diye bende biraz korkuyorum 🥴 bizim bebeler arasında 2 yaş olacak
Sere Ben de 2.kızıma hamileyim ve 7.aydayım ilkinde hiç korkmuyordum. Bunda da korkmuyordum son birkaç haftaya kadar 🥲 yeni yeni bir korku sarmaya başladı beni de ağustosta olacak doğumum inşallah
guzelanne01_ Yenibirannee ben bile korkuyorumki canım kızım 13 üne girecek ama kızımla başka bir evredeyiz şuan bebeğimle başka evrede olacaz nasıl gececek bilmiyorum🤦🏻♀️
Sere guzelanne01_ korkularımız yersiz de söz geçiremiyoruz işte vesveselerimize 🤷🏻♀️ inşallah sağlıklı bir şekilde su gibi kolay doğumlarımız olur, kolaylıkla da büyütürüz 💕