Bebeannesiii Saaçmalamaa 🙈 Süreç hiçte o kadar abartıldığı kadar zor değil bence. Doğum her türlü doğum, ama normal doğal olan varken niye vücuduna bıçak değdirtesin ki keyif için? Yani şöyle bebek için sağlıklı olanı yada senin için sağlıklı olacak olan sezeryandır o başka. Valla açık açık söyleyeyim canım o kadar tatlıdır ki biri dokunsa oturup ağlarım canım acıdı diye. Suni sancıyla normal doğurdum. Tamam ağrı acı çekiyorsun ama inan o bebeğin kafası çıktığı anda gram bi şey kalmıyor. Mucize gibi bi şey gerçekten ben hâlâ idrak edemiyorum mesela 4 sene oldu kızıma doğum yapalı, şu an ikinciye hamileyim Ağustos’ta doğum yapıcam inşallah. 4 yıl oldu hâlâ anlam veremiyorum o kadar ağrı acı sancı bi anda nasıl kesiliyor mesela 🙈 Öyle ki doğum masasından kalktığımda ben kendim giderim odama dedim hemşirelere 😂 Yani sezeryanda doğum süreci ağrısız oluyor uyuşturulup, doğum sonrası ağrı acı çekme ihtimalin var onda da mesela. Ama bence hiç bi problem olmazsa normal doğumdan yana olmanı tavsiye ederim 🥰