Pinarim Zarife0666 DR EYÜY EKİCİ 450 TL KIZILAYDA TAVSİYE EDERİM 2 BOYUTLU YALNIZ RENKLİ DEĞİL ULTRASONU
edaozdxx Zarife0666 canım ben Dr. Gülhiz Karataş’a gittim. Çok da memnun kaldım. Tek tek herşeyi inceledi ve anlattı bize. Fiyat: 300 Tl
NurDemir Ali İpek.Atatürk Hastanesindeydi ayrılmış diye yazanlar oldu ama araştırıp bulunduğu yere gidebilirsiniz.Ankarada en iyilerden birisi
burcuyay06 Ali İpek Servet Ünsal tıp merkezinde ben de araştırmalarım sonucu en iyi onu buldum kendi dr da tavsiye etti zaten 325 tl randevu arayarak alabilirsin
narinunsal ikizlerimveannesi ultrason renklimi acaba bende ali hoca için randevu aldım inşallah memnun kalırım
kr1907 ikizlerimveannesi merhaba bende detaylı ultrason için araştırma yapıyorum Ali ineğin yeri nerede bir ultrasuonu iyi mi acaba
ikizlerimveannesi narinunsal ilk başta renkliyi açıyor bebeği daha net görüyoruz sonra o şekilde fotoğrafını veriyor ama incelemesini siyah beyazla yapıyor çok detaylı inceliyor memnun kaldık biz
Vctry1706 edaozdxx yakın bı zamanda mı gittiniz acaba resim verdi mi bide renkli olarak gördünüz mü 🤗 çok soru sordum şimdiden teşekkürler cevaplarsaniz ❤️
Vctry1706 Bende detaylı ultrason için arayıştayım kızlar 300-325 TL demissiniz ya toplam ücret mı yoksa artı olarak muayene ücretide alıyorlar mı
petitehatunn bu konuda Ankarada Eyüp Ekici ün salmıştır. Hakkıdır! Adam ne dediyse çıkmıştır. Kendi tanıdıklarımdan biliyorum