Meralmert Kızlar 7. Haftada ne gibi belirtileriniz var benim göğüs hassasiyetim var genelde ama bugün pek yok bir sorun olabilir mi acaba ya da normal mi bu durumu yaşayan var mı? Kötü düşünmek istemiyorum umarım bir sorun yoktur.🙏🙏
anneoluyoruuumm16 Meralmert hiçbir belirtim yoktu. Adet gecikmesinden başka. Sonra Allah bir bulantı kusma verdi en diplerde yaşıyorum belirtileri 😄
Mimpie Meralmert göğüs hassasiyeti, ara sıra bulantı ama sanırım demir ilacından kaynaklı, çok fazlaca da mide kazınması yaşıyorum, akıntım da var🥲
1Sultanaktas Arada o hassasiyet gelip gider 😅 bazen acısından duramasam da bazen hiç bişi yok gibi günü geçiriyorum. Sorun yok o yüzden 🙏🥰
Meralmert 1Sultanaktas daha 10 gün var gittiğimde kalp atışı ve bebegi de göreceğiz daha sadece keseyi gördük sizin kaç haftalık
Meralmert anneoluyoruuumm16 şuana kadar benim de bir belirtim yok hoc hamile gibi değilim en son kontrolumde doktoruma söyledim normal dedi inşallah böyle devam eder 🙏
Meralmert Mimpie bende hiçbir şey yok düşük önleyici fitil kan sulandirici igne ve pıhtılaşma önleyici hap kullanıyorum bi göğüs hassasiyeti vardı hala var ama dünkü kadar gelmiyor bana öyle hissetmiyorum sanki inşallah normaldir ya
Meralmert 1Sultanaktas ben adetten 10 gün sonra test yaptım öyle öğrendim kan verdim 164 çıktı tekrar verdim 390 küsür çıktı yeni oluşmaya başlamıştı doktorum korkulacak bir şey yok dedi geçen hafta gittim keseyi gördük 22 sine randevu verdi bakalım ne olacak 9. Haftada olacam kalp atışları duyulur o zamanda diye düşünüyorum inşallah öyle olur
GulbenErhan Merhaba bende 6+2 deyim bende aşırı koku hassasiyeti var anlamadığım bir şekilde birde grip oldum baya kötüyüm . Daha kalp atışı duymadık yarın doktora gideceğim bakalım
Meralmert 1Sultanaktas inşallah ya iki düşüğüm var o kadar çok istiyorum ki sağlıkla kucağıma alıp kokusunu koklamayi