Senle1 Kızlar oğlum 2 yaşında normlde bı saat fln uyur yda en fazla 1 bcuk saat oglen 1 de uyudu halen de uyuyo neden böyle oldu anlamadım szn bebeler gündüz uykusunu nkdr uyuyo 🤣
Yenibirannee Senle1 benim bebeğim 22 aylık minimum 1.5 saat max. 2 saat uyuyor. Fazla uyumak istese bile ben uyandırıyorum. Gece çok uyandiysa normal 🤗
Bet1 Senle1 bizimki öğlen uykusunu 2 2 buçuk yaş arası bıraktı. Ama uyuyunca uzun uyurdu en az 3 saat o yüzden geç uyurdu. Bırakınca düzene girdi gece uykusu. Ben uyandirinca da çok huysuz olurdu. Şimdi 5 yaşında erken bırakmış oldu
Mustafayigitvebeytugannesi Senle1 yakinsaniz çocuklarımız arkadaş olabilir mi belki uyku huyu bulaşır 🤣🤣 benimkiler beni uyutuyor ayakta 😅
Agg0207 Senle1 benim kızım çok severdi bebekken uykuyu bı yatınca 2 saat bazen 4 saat yatardı evin işini halleder bende yatardm kitap okurdm canım sıkılrdi bazen 😀
Ebrarkubra Senle1 gayet normal canım çok yorulmuştur. Kızım 4 yasinda bazen hiç oglen uykusuna yatmak istemez bazen 1 saat bazen 4 saat uyur öğlenleri degisiyor yani yorgunluk durumuna göre