Minis122 MoonLighty 26 27 de makat gelisti 30 da girtim bas gelise donmek uzereydi sag kasik uzerindeydi bas suan dpnmus sanirim alt kisimda baskimcok.hissediyorum 32 haftaligim
Youngmotherr Minis122 bir şey sorucam doktorum bugün bayramdan sonra gel ultrasonografiye git dedi sizin de doktorunuz böyle bir şey yaptırdı mı
Merveee_56 MoonLighty 33+1 bugün gittim kontrole baş aşağı pozisyondaydi umarım tekrar dönmez 26 haftalıkken de baş aşağı pozisyondaydi 30.haftada makat geliş olmuştu
Sevval0308 Merveee_56 26 dan 30 a minikti annesi inşaallah bundan sonra dönmez. Benimde 35. Haftada döndü şuan 36 yiz elhamdülillah ama biraz tırsıyorum bu hafta gidince bakalım ne dicek doktorr :)
guzelanne01_ MoonLighty 36 haftamda döndü Ama doktorum 37 ye kadar çok fazla döner dedi yarın 37 haftalığım doğum için konuşacaz Dönmezse 37 den sonra doğum pozisyonu değişmez dedi
smeyyeb24 Haftaya kadar hep makat gelişti. Geçen hafta döndü baş geliş oldu. Bu hafta 36 yız bakalım baş geliş mi merakla bekliyorum 😅
MoonLighty smeyyeb24 çok heyecanlı gerçekten :) benimde doktorum genelde 32ye kadar pozisyonunu alır, en fazla 35 demişti. Sonra yeri çok daraldığı için dönmez dedi. Ama dönenler varmış
Youngmotherr MoonLighty 19dan beri dönük 2 hafta transvers durdu bugün kontrole gittim 30+6yım doğum pozisyonu almış