batununannesi__ Detaylı ultrason kaçıncı haftada yapılıyor beni 3 lü tarama testine çağırdı doktor acaba o mu oluyor bilmediğim için soruyorum arkadaşlar
Vildanhavva58 batununannesi__ canım üçlü taramada sadece kan alıyorlar bebekte down sendromu varmı diye bakılıyor. Detaylı ultrasonda bebeğin organlarına bakılıyor bi eksik bi sıkıntı var mı diye. Ben sadece detaylı ultrasona baktırdım. Üçlü taramaya gerek duymadım
batununannesi__ Ilba_34 18. Haftadayım canım 6 Temmuz gel dedi yani hemen hemen 21. Haftada falan olucam o mu acaba demiştim
MerveG17 Genelde 20-24. Haftalarda oluyor canım. 3lü tarama başka bir şey. Onda kan veriyorsun sadece
batununannesi__ Özel hastaneye gidiyorum acaba ikisini bir mi yapacak anlamadım çünkü 21 haftalık falan olucam
Vildanhavva58 batununannesi__ üçlü tarama 12. Haftalarda falan yapılıyor seninki detaylı ultrason 21 hafta olacaksan
Ilba_34 Ben bu haftasonu gittim doktora 11-14 arası ikili 16-18 arası dörtlü 20-23 arası ayrıntılı ultrason dedi
1Sultanaktas 2li tarama testi yaptırmış mıydın? Benim bildiğim 2li yapıldığında 3lüye gerek duymuyorlar