sususdden Arkadaşlar merhaba,sizler nasıl yapıyorsunuz meyve suyu sıkıyormusunuz?Ben portakal,havuç,elma,pancar sıkıyorum ama hergün makineyi temizlemek zor geliyor biraz fazla sıkıp bikaç günde tüketiyorum böyle yapan varmı,boşamı içiyorum vitamini kaybediyormudur?
sudamlasi sususdden eşinizle birlikte yapabilirsiniz. Mesela ben sıkıyorum eşim temizliğini yapıyo yada tam tersi🙈 Taze taze içmek daha iyidir
dml33 sususdden ben sabah aksam iciyorm havuc suyu sabah ayri aksam ayri skiyorm vitamini kaybediyorms esim skiyo bnde makina temizliyorum en pis is bana kaliyo 😄
sususdden Mvisss9 Yanlız olmadığımı biliyordum🤩bide içine pancar koyuyorum ben ortalık batıyor ve hergün gerçekten üşeniyorum🤷🏼♀️
sususdden Ss03 kırmızı pancar canım onu soyup çiğ çiğ sıkıyorum diğer meyvelerle folik asit açısından çok faydalı,babamın geçirdiği bir rahatsızlık sonucu tanıştık biz aslında pancarla hayatımızdan çıkarmayı hiç düşünmüyorum mutlaka araştır☺️
sususdden sudamlasi Şu dönem çok çalışıyor diyebilirm eşim için akşamları meyve nar vs onları hep hazırlıyor sağolsun ama sıkma işlemini ben hallediyorum şimdilik☺️
sususdden Buse01 canım dönem ciltle ilgili liken hastalığı geçirmiştim tedaviye ek olarak doktorum kereviz suyu önermişti çok içtim sıtkım sıyrıldı heralde hiç göresim yok🤷🏼♀️
sususdden dml33 Sıkmada sorun yok zatende o pisliği yokmu🤦🏼♀️Hele bide sabah akşam zor vallahi değiş tokuş yapmalısınız bencede😀
dml33 sususdden yok en zor isi kendisi yapioms gibi bide bn sktm sn temizlersn diyo bana skcagindan deil kendine portakal skiyo ondan yapiyo 😄
sususdden dml33 canım önce yıkayıp bi kaba bölüyorum meyveleri karışık olarak sıkıp o şekilde tüketiyorum
dml33 sususdden yok soyler benim esim seviyo o makinayla skmayi birazda ondan heryeri kirletio yapmasa daha iyi de napalim artik idare edicZ 😄
mehtap28 sususdden benim esimde portakal ve nar sıkıyo bana hem mevsimi hem de vitamin yarasin bebeklerimize 😇
sususdden mehtap28 Afiyet şeker olsun sizede,yarasın şifa olsun bebişlerimize dediğiniz gibi sevgiler😍