ttugba92 defnezumram On sag duvarda. anlayamadim neden yukari cikmadigini henuz. sanirim kontrolu one cekecegim :/
defnezumram ttugba92 evham yapma derim benimde ön duvarda plasenta ama sıkıntımız yok sadece tekmeleri zor hissediyorum o kadar
ttugba92 MelikeKurtulan29 OOO biz daha 23 teyiz. 32 den once mide kismin bos gibi miydi seninde? :) Cidden kafayi taktim acaba buyumuyor mu o yuzden rahimde yukari cikmiyor mu diye. hanimefedi maksimum gobek deligi etrafini tekmeliyor :/
MelikeKurtulan29 ttugba92 aynen boş gibiydi hatta diyodum bu çocuk niye yukarıda oynamiyo yukarı cikincada aşağıda oynaması iyiymiş bu sekildede zor nefes aliniyomus😄
Bebisannneessi ttugba92 20. Haftadayiz aynı senin tarif ettiğin gibi benimde midem ve bende altta olmasını kafaya takiyordum, galiba normal 😊
ttugba92 Bebisannneessi evet bende normal mi acaba yoksa bir bende mi boyle diye ogrenmek istedim :))
Stardust Doktorum bana 20. haftalarda göbek deliği hizasında, 30. haftalarda üst taraflarda olur demişti. Normal bi şey bence
ttugba92 Stardust 30 larda cikiyorsa daha 23 teyim yukari cikmak icin daha zaman var demekki :)) tesekkur ederim canim cevabin icin
nuzunismail ttugba92 Son zamanlara doğru bebek iyice kilo aldığında ‘kaburgam deliniyor’ diye post açıcaksın 😁 şimdi yeri geniş problem yok. Son zamanlarda çıkıyor yukarıya doğru artık heryeri kaplıyor hele bir de ayakları kaburgaya doğru ittirince 😬
ttugba92 nuzunismail onlar iyi olsun da biz her türlü post açmaya razıyız 😬 iyiki burası var zaten size danışmasam kafamın içinde düşünürken delirirdim 😅