Alparslanveannesi27 Kızlar bu küveti kullanıp memnun kalan veya şikayeti olan var mı bebeği yıkarken katlanıykr mu tereddütte kaldımmmm
Kubukargl Alparslanveannesi27 ben şoktan almıştım bebeğim 6aylık oldu hala kullnıyorum fileyle bazen içine koyuyorum kapanma falan yaşamadım hiç banyoda duşakabinin içine koyup öyle yıkıyorum ben memnun kaldım işim bitince katlayıp hoop kaldırıyorum
Nurcihannan Alparslanveannesi27 ablam hediye almıs banada bugün geldi katlananlardan yerden baya tasarruf
Glcn12 Alparslanveannesi27 ben 3 sene önce oğluma a101 den almıştım baya büyük ikinciye de onu kullanıcam hemde tıpası felan var yerin varsa öyle bişey al yoksa katlanır bişey al
usenmedimyaptimbirvelet Alparslanveannesi27 bende bundan var çok kötü beğenmedim sıcak su yandaki plastikleri eritti mi naptı bi anda içine katlanıveriyor halım ıslanıyor ahşap parkelerim kabardı 🙄🙄
seyda53 Alparslanveannesi27 bende bunda var tıpalı kullanışlı gayet ama çok kullanmadım çünkü birlikte yıkanıyoruz duşta
Papatyaaaaaa Alparslanveannesi27 biz kullanıyoruz çokta memnunuz. Kovasını kullanmadım ama küvetinde sorun yaşamadık. Katlanma felan olmadı.
Cekilmezbirkiz Çocuğuma hamileyim tek tavsiyem küvet tıpalı olsun yeter. Katlanır olanlar yeri olmayanlar için alternatif olabilir ama ileride çocuk büyüdükçe de küvette yıkanmak isteyecek ( oğlum 6 yaşında hala arada bir küvette köpükle oynamak istiyor ) ona göre birşey seçin. Herşey çok pahalı zaten. Köpük file alın bir de çok kullanışlı oluyor.
Alparslanveannesi27 Evim küçük o yüzden düşünüyorum ama çoçuğu yıkarken katlanır diyorlar o yüzden ikilemde kaldım
Kubukargl Alparslanveannesi27 hayır hiç bir sorun yaşamadım ne kapanma yaşadım ne kırılma vs çok işime yarıyor
09-11-22 Katlanıyor bunlar özellikle kovası sıcak su koyunca hemen yandaki plastikler yumusuyor hopp her yer su
Pemberuya Alparslanveannesi27 bende bundan aldım kuzum henüz gelmedi ama kullanışlıdır illaki altına şeffaf naylon serilerek kullanılabilir akıtsa bile bence