Sag2706 kızlar merhaba bat 13 haziran bugün erken gebelik testi yaptım hemen ikinci çizgi çıktı sizde yorumlar mısınız ikinci gebeliğim
Sag2706 YuvarlanamayanPaanda kimileri yanlış çıkıyor diyolar tedirginim akşam kan testi vercem heyecanıma verin 😄
YuvarlanamayanPaanda Sag2706 kız yok cizgiler bagırıyor hamilesin diye Allahım sağlıkla kucagına alamyı nasıp etsin ver kesin takip et artışı
Tugce-12 Hamilesin canım çok çok silik çizgi çıkıp hamile olanlar oluyor seninki çok net darısı başımıza İnşaAllah 🤲🏻
Sag2706 Tugce-12 inşallah canım benim kulun kula duası kabul olurmuş Rabbim sanada tüm isteyenlere de versin
Turkan1234 Sag2706 yaa hamilesiniz 🥰 bende aynı testle hamileliğimi öğrenmiştim şimdi 33 haftaya girdik bile. Sağlıkla alın kucağınıza
Melike_2403 Sag2706 Oo maşallah Allah tamamına erdirsin inşallah hayırla bu kadar net görmemiştim erken gebelik testinde
Sag2706 Melike_2403 bende tedirgin oldum biraz hep okuyorum burda sonrası negatif falan çıkıyor sizinle paylaşmak istedim çok teşekkür ederim canım