Irem97- Deletedmom_69 nasıl ilgilenmezler ya doktorunu değiştirmeyi düşündün mü kuzum özelde o kadar paralar dökülüyor
Deletedmom_69 Irem97- başka düzgün doktor yokki hepsi de arkadaş bilemedim o sebeple aslında gayet övülen beğenilen bi doktora gidiyorum ama içim rahat değil artık
Irem97- Deletedmom_69 doktorlar bu kadar ilgisiz olamaz ya canlarımız emanet ediyoruz seni riske atmamaları lazım
Zlyh3057 Hangi şehirdesin bilmiyorum canım ama Kayseri Erciyes Fakültesindeki Fahri Bayram’a gidiyorum ben, orda dahiliye doktorum var ve eğer yakınlarda oturuyorsan da kesinlikle tavsiye ederim. Tansiyon problemini düzene sokacaktır.
Oykum_06 Deletedmom_69 gebelik tansiyonumdan dolayı erken doğdu. O yüzden yoğun bakıma yatırdılar. 15-20 gün kadar yoğun bakımda kaldı kızım sizede geçmiş olsun
Omerikra Sevgierkan kani pihtilastiyor demekki .oksapar ignede kullaniyorum.aslinda.sizede cok gecmis olsun. Bilmiyorum ki saglik ocagindaki doktor neden oyle dedi.14 uzeri tehlikeli demekki. Yarin sabah tekrar baktracm inslh normal cikar. Yorumunuz icin de cok tesekkur ederim🥰
Sevgierkan Omerikra inşAllah skıntı olmadan kucagına alırsın kardeşim ❤️ Dikkat et kendine ben hergün ölçüp doktora her gittigimde gösteriyordum eger evinde imkanın varsa ölç gittiginde göster doktoruna canm
Omerikra Fatima-06 ayy guldurdunuz beni rabbimde sizi guldursun.😄 cok dogru 9 yildir olmuyordu.biizmde tup bebekle hamileyim .gercekten insalarin arkamizdan demedikleri kalmadi.rabbim iyi insanlarla karsilastirsin.ben aslinda herseyi kafaya cok.takan bi insanin. Biraz evde olmaktanda bunaldim oda stresten cikmis olabilir.birsey olacak diye korkudan evden cikmiyorum.gerci olcaksa evdede olurda ben tedbirimi alayim yinede🥰cok tesekkur ederim yorumunuz icin.
Omerikra Sevgierkan allah razi olsun cok tesekkur ederim.artik eve alacagim tansiyon aleti surekli olcecegim.yarin kontrolum var bakalim doktorda ne diyecek🥰
Omerikra Gunay_14_18 cok gecmis olsun senin bayagi yuksek.rabbim korusunnn . Inslh bende de sizdede cikmaz bi sknti.🤲
Ozde0502 Omerikra aynı durumun benzerini yaşadım sakin ol evet yüksek tansiyon hamilelikte sevilmez düzenli kontrol et doktorunla konuş bana söylenen tam olarak şu yüksek tansiyonu hamilelikte istemeyiz ama erkenden teşhis bile çok önemli kontrol altında tutmak için ama yüksek risk 14 olduğun da başlıyor. Dilerim ki şifa bulursun 🙏