Keuzun Nurgul8 bu benim 2. Gebeliğim diğerinde bu haftalarda daha 3 kg bile değildi bunda daha doğuma 1 ay kala 3,5 kg çıktı.. Usg de 200-300 gr fark ediyor az veya çok da olabiliyor
sla_cbn35 Sevval0308 yıaaa evettt 😂 ama vallahi çok kafa dengimsinnn eğer yakın olsaydık bence çok iyi anlaşabilirdin deee sen kaç yaşındaydınn 😄
sla_cbn35 Sevval0308 ablamla birsin ve ablamla iyi anlaştığım kadar kimseyle anlaşamıyorum 😂 03 yazınca ben afyondasın falan sandım
Hilalbeby Yeniannebulutlu onu sen anlayamazsın ama benim çok akıntım oluyordu ve sancım oldu doktor da acilmamin oldugunu söyledi
Hilalbeby Sevval0308 34. Haftada sancimla gittiğimde 2 cm acilmam oldugunu öğrendim ve erken doğum olur diye 3 gün hastanede yattım ciğer geliştirici ine yapıldı şuan 36 oldum gayet iyi gidiyo 🤗
1234_zma 36+2 gün.Bir şikayetim yok mide yanmamdan başka.38 haftamız bitib gelsin artık,çok özlemdim beklemek istemiyorum artık🫠
Sevval0308 1234_zma dimi yaa zamanında gelsinler de. İnsan nasıl özlüyor hiç dokunmamisz oysaki kokusunu bilmiyoruz yani çok garip