sla_cbn35 Sevval0308 yokk daha belli değil ama ben normal istiyorummm 🤲🏻 Gerçekten hamilelik anlatıldığı kadar zor stresli duygusalmış harbiden çok zorrrrrrr ve bunu benim canım kocam anlamıyor ☺️ aşk adam hepimizin doğumu çok çok kolay olsunn Rabb’im yardımcımız olsunn 🤲🏻🥹
Sevval0308 sla_cbn35 açıkçası benim kocam da anlamıyor 😂😂az önce bö diye korkuttu mesela ulan 9 aylık hamileyim herif ne yapıyorsun diyorum ay aşkım unuttum diyor scsgsgsgs
sla_cbn35 Sevval0308 müthişşşşşş AHAHAHAHAHA eşlerimizin kardeş olma ihtimali var mı 😂😂 benim eşimde tokat atıyor ısırıyor yanağımı sıkıyor orama burama vuruyor 😂 ağrıyor diyince küsüyo bide diyo iyi ki hamilesin 🥰 canım eşimm
Lndakrmn Benim de o yönden durum kötü eşimin görevi nedeniyle hiç yanımızda olamadı bu hamilelik sürecinde iznini dahi kullanamadı 🫠 dogumda umarım yanımızda olur 😊
Lndakrmn Prensesannesi14 hayırlısı olsun gönlünü ferah tut bu haftadan sonra dogum gerceklesse dahi kilosu gelişimi normalse küvöze bile almıyorlarmıs 🙏🏻 inşallah vaktinde gelir minik kuşlarımız 💐
Sevval0308 sla_cbn35 ah aşk adamlar 😂😂😂çok heyecanlı benimki ama asla belli etmiyor duygularını ifade edemez fazla ama ben anlıyorum
sla_cbn35 Sevval0308 eveett o da ayrı güzel bi duygu 😄😄 belli etseler bişey olcak sanki 😂 kocam da o gün oğluşumuzun dolabını açmış bakıyor bana söylemeden duygulanmış hahaahahahahaha gözleri dolmuştu kurban olurum ya bazen ağrım var diyorum içi gidiyo Allah affetsin bazen abartıyorum 😂😂😂
Eylulmom Sevval0308 baş ağrım var 2 gündür tansiyon da sınırda bakalım nsteye girdim bekliyorum doktor ne dicek
Sevval0308 sla_cbn35 ben hiç nazlanamiyorum valla eşim diyor birşeyin yok yapma böyle felan felan 😂😂ben baza aldim odasına şimdiden alayım dedim uygunken park beşiği kendi odama alcam o da gidip gidip o bazada uzanıyor 🥹🥹🥹🥹
sla_cbn35 Sevval0308 😂😂😂 insan duygulanıyor yaa koca koca adamlar böyle duygusallaşıyolar ben eşimi doğumumda da çok merak ediyorum gitcem bebeğimin yanında durcam seni beklemicem diyo şakasına o yüzden çok merak ediyorum onu 😂😂 ablalarıma dedim kocamın videosunu çekin ben doğururken
ballikedii Sevval0308 36+1 bel ağrısı ve tuvalet dışında sorun yok 39+1 de sezeryan olucam bayramdan hemeeen sonra günler geçmiyooorree
Sevval0308 sla_cbn35 ay cidden bende çok merak ediyorum eli ayağı birbirine karışır bencee. Kaç yaşındasınız eşinizle siz
sla_cbn35 Sevval0308 varya inanmıcaksın aslaaa tahmin bile edemezsin belki 😂 ben 18 eşim 20 😂😂😂😂 ilk aşkımdı son aşkım oldu 🥹
Melekannee17 Anonim3447 ay bu neden oluyor ya ben de 33. Haftadayim karnım küçülmüş gibi geliyor ve bugün aynı şeyi çok alakasız biri de söyledi karnın küçülmüş diye bu gerçek mi ya?
Anonim3447 Melekannee17 evet benimde öyle birde eskisi gibi çok hareket etmiyor geçen hafta çok hareketliydi ama 3 gündür sanki hep uyuyor