Biranneninumudu Kızlar selamlar.. Oğlum var 4.5 yaşında yaklaşık 2.5 3 senedir ikinci bebis icin uğraşıyoruz lakin olmuyor.. Eşimde sprem azlığı var ama ileri seviyede degil. Bende de pco 😭 İnanın ilk cocuk nasıl oldu hala bilmiyorum ilk doktora gittiğimiz ayda olmustu.. Tavsiyeleriniz varsa alabilirim.. Bat 27 Haziran Su ara yumurtlama dönemindeyim. İliski günlerini adetin 14.16.18 gunleri olana gidiyoruz bakalım şimdilik.. en önemli adımsa eşimle ikimiz sigarayı bıraktık 2 hafta falan oluyor.. Folik asit kullanıyorum baska ne yapabilirim her ay olacak diye umit etmek cok zor 🤦🏻♀️
Anneyiimmz Biranneninumudu kafaya takmayın onun için yapmayın bence ozaman olur hep öyle oluyor çünkü
Biranneninumudu OnlyBaby bana gerek yok diyip yolluyorlar 🤦🏻♀️ Devlete sabrım özele param yetmiyor diye son 2 aydir gitmiyorum kontorle devleti boykot ediyorum 😂😂 Benim gibi birisinin üremesine mani oluyorlar 😂
Yldzhra Benim oğlum da 4 buçuk yaşındayken kardeş istedik 2 buçuk ay olmadı ben kursa başladım eşime dedim ben istemiyorum rahatıma alıştım denemeyi bırakalım dedim hiç istekli değildim o ay hamile kalmışım istedikçe olmuyor bence 😂
Biranneninumudu Yldzhra kız çalışayım diyorum simdi pat diye olursa cocuk vs ise de giremiyorum boyle boyle 2.5 senem ıssız geçti 😂😂😂
Biranneninumudu Anneyiimmz kız son 3 aydir aklıma bile gelmiyordu bu ay sigarayı da bıraktık ya baska dusuncek bisey kalmadı 😂😂
Anneyiimmz Biranneninumudu ay istemeden takıyor insan biliyorum bende doğum yapalı 4 ay oldu bırakmıştım sigarayı bebeğim emmedi asla geri başladım çok zor bir bebek ikinciyi 5 yaşına geldiğinde yaşadıklarımı unutunca isterim sanırım ama hemen olmazsa da sıkıntı 🐥
Biranneninumudu Anneyiimmz ya bende bırakırken dedim ki söyle 1.5 sene ara veririm. Doğumdu emmesiydi vs. Evlat arayışında olunca insan kopmam dediği herseyden kopuyor. Sigarayla arkadaş gibiydim resmen günde 1.5 paket net gidiyordu
Anneyiimmz Biranneninumudu aynen öyle bende asla bırakmam derdim hamileyken anında bıraktım ta ki 2 ay emzirmeye zorladım olmadı sütüm de gitti streste etkiledi aptal gibi geri başladım
Kediler Gebelik öncesi folik asit kullanmaya başladığım dönemde eşim de multivitamin takviyesi kullanmaya başlamıştı. Gebeliğe birlikte hazırlandık. Sonuçta tek başıma yapmıyorum bu çocuğu, sperm kalitesi de önemli 🤣