ASE6154 Zele_1207 kiwi city way 5 in 1 aldık biz 3 yıldır tek sorunu çok yer kaplamasıydı, ama şimdi portbebe ters takınca sadece yatay oluyor oturma pozisyonunda kalmıyor, çocuğum da oturarak gittiği için dışarıya dönmek istiyor sıkıntı yaşıyorum
Yldzhra Joie literax 4 kullandım oğluma kaç sene halen taş gibi benden sonra ana kucağını 2 arkadaşım daha kullandı araba hem geniş hem konforlu ve fiyat olarak de bence iyi
[silindi] Zele_1207 burda bi gönderide yoykolarin fren sistemlerinin ve iskeletinin saglam olmadigini yazmislardi. Bence bilindik birsey alin kanz chicco vb.
Brisii Zele_1207 baby care colarado cross yada aynı markanın bc 300 exen cok güzel bence hemde fiyatı çok makul
Rabia_91 Chiccoo dan aldık 4 ever dı sanırım modeli. Fiyat olarak puset le birlikte 12 bin di. Açıkçası fiyatı değil, işlevleri önemliydi benim için. O yüzden tavsiye ederim.
Hmyraltnts Zele_1207 Yani canım bende travel aldım yoyko ultimate henüz kullanmadım ama çok kaliteli deneme sürüşü felan yaptım sadece içine yiğenimi koyarak. Bazı traveller gibi sadece arka tekerleği büyük onun dışında gayet kaliteli. Herkes ya baston yada kabin boy felan diyor ama bastonları hiç sevmiyorum kabin boylarda da beğendiğim modellerde istediğim özellikler yoktu ve baya küçüklerdi boy olarak felan o yüzden tercihimi yoykodan yana yaptım ve çok da memnun kaldım
Hmyraltnts Zele_1207 Ama eğer istersen baby plus galaxy travel sistem var ben onuda beğendim hatta ilk onu aldım ebebekten siyqh rengini ama fabrika hatası yüzünden geri verdik ve istediğim renk olmadığı için yoykoyu aldım. İstersen onada bakabilirsin oda gayet güzel bi araba hemde yoyko kadar büyük de değil
Hmyraltnts Zele_1207 Bendeki ultimate olanın siyah rengi cidden çok hoş bir araba. Baby plus galaxy de güzeldi ama iyiki sorunlu çıkmış da iade etmişiz bu ondan çok çok daha güzel görünüş vs olarak. Sadece biraz büyük ondan
Bernasnli Sermec27 hangi model kullanıyorsunuz acaba bende spin360 alıcam ama kararsız kaldım katlaması zor mu