kubraacarr Mucizem4242 https://mutluresim.com/image/screenshot-2023-02-27-14-36-18-561-commiuigallery.n11WG2 bide bu var
YuvarlanamayanPaanda Nur_50 Bi benimkile göz atıver bakalım cancazımmm doğruysa helal olsun diyecem sana 🥰😂😂 Mucizem4242 sende bi baksan sana zahmet tt
eylul19 Mucizem4242 bana da bakabilir misiniz acaba 7 haftalık ve 12 haftalık iki görüntü attım biraz yukarda
Mucizem4242 YuvarlanamayanPaanda erkek diyorum canım tam emin olamamakla birlikte içimden erkek geçti
Mucizem4242 Gulsumt tam sağda duruyor canım benim kızımda tam sağda idi 🤩💞 kendi çocuklarımın kese tipine göre yorum yapıyorum akside olabilir elbette ama benim içimde kesinlikle kız geçti canım 😍
ElifKarata Nur_50 bende 5+5 teyim mesela 2 haftadır hep sağ tarafımda ağrı var o zamanda mi erkek oluyor 🤣🤣🤣 ilk cocgumda hep solumda ağrı var di da ondan sordum
Mucizem4242 doga21 bende üçünde hep ne hissetti isem o çıktı kuzum anneler hisseder derler , inşaallah Rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı bir evlat versin gönlündekini hayırlısı ile nasip etsin sana 🤲🏻🥰