Kalbimmmmm Devlet hastanesi takipliyim riskli gebelik 13.haftamın içindeyim cinsiyeti sordum söylemediii bilerek mi söylemiyolar yoksa çokmu erken acaba
Aylinslmci Kalbimmmmm evet bende 14de sormustum daha cok erken bır ay sonra gel demıstı. 15de ozel soledı cinsiyeti. 19. Haftamda soledı devlet.
bsraa16 Aysee1123 17 de gittim bir kere devlete kız dedi anlayan doktor lazım her doktor da doktor değil maalesef . özel takipliyim bebek her gittiğimde pipisini gösteriyor
Kalbimmmmm bsraa16 evet bende riskli gebeliğim diye zeynep kamile gidiyorum. Bugun sordum ama hiç ciddiye bile alıp cevaplamadı dedim sanırım erken. Ekranı bile göstermiyorlar doru düzgün anlamıyorum
Kalbimmmmm symag öylemi yatıyor dedi belki pozisyonu uygun değildi birazda iki günlük sürecim kanamalı geçti cinsiyetinden çok sağlığı önemliydi iyi oldugunu öğrenince sormak istedim ama hiç cvb bile vermedi
symag Kalbimmmmm ben bir kere gittim şehir hastanesine. 16. Hafta falandı direk erkek dedi. Önceki Dr 12 hafta söylemişti ben netleştirmek için cinsiyetini biliyorum denemiştim. Gayet net kendini gösteriyordu. Kizlar genelde geç gösteriyor.