Canım 2 kez doğum yapıp 2si de sıkıntılı olduğu halde kesin koyulması gereken ekstra şeyleri söylüyorum. Valla çanta içine girer girmez orası sana kalmış sezeryan doğumda kahve içmen gerekiyor su ısıtmak için gerek kahve makinası gerek ketıl 😂😂 ne alacaksan kesin al. Depend çok kullandım ben lohusa pedi de ona keza kanamam çok oldu iki doğum şeklinde de çok terledim 3 4 pijama çok ya napıcaksıj diyorlar ama kişiden kişiye değişir. Biri yaz biri sonbahar bebeğiydş çocuklarımın şimdi de temmuz bebeği o sebeple çok kalın battaniye almadım ben en fazla sonbahar bebeğine pazen koydum. Şampuan almadım ben ilki devlet Hastanesiydi sancı esnasında anca belime su tutabildim ama imkanım olsaydı duşa girmek isterdim şampuana aklım gider miydi bilmiyorum ama yanıma yinede alırdım ama diş macunu fırçası doğumdan sonra kalacağın zamana göre değişir çünkü çokta kötü olsan yinede sürükleyerek götürüp getirmiyorlar seni ağrı kesici aldığın zaman daha iyi olup en azından aynaya bakıp kendine gelecek duruma geliyorsun. Ha özel hastane olur çekim olur ya da kendin yapmak istersin ona göre makyaj mwlzeme vs zaten alınır ya da getirilir. Ben çok terleyen biriyim hele de gebeliklerde cildim terden kaynaklı yağ oluşunca çok rahatsız oluyorum o sebeple yıkama jeline kadar koydum belki işime yaramayacak fakat küçücük bir kaba koyup götürmekte beni sıkıntıya sokmayacak sonuçta. Riskli gebelik, erken doğum + ssvd adayıyım ne ararsan var yani 😂 doğum şeklim kesinlikle belli değil belki bugün sezeryana giricem ya da her şey yolunda gidecek normal doğum yapıcam ama ikisini de önceki gebeliklerimde deneyimlediğim için bir de özel hastane imkanlarından kaynaklı sezeryanda bile eğer vücudumda terden rahatsız olursam duşa girmeyi düşünüyorum ha devlet hastanesi olsaydı da kendimce temizlenip temiz giyinmek için yedek takımlar alırdım yanıma