Nisn23 Siyahsiyah 35. Haftada plasenta previa sebebiyle kanama ile acil sezeryanım oldu. 2270 gram doğdu kızım ama hiç küveze girmedi. 🌸
K11 Gizem_cetinbas merhaba benim pelvikte ağrım oluyor sağa sola dönerken bazen yürürken de oluyor kalıyorum olduğum yerde acaba bu doğumla ilgili mi bilmedim sizlerin fikrini almak istedim.
Rubyyigit Gizem_cetinbas merhaba. Ben de 36. Haftadayım ve dün geceden beri ağrılarım var. Senin doğumun nasıl başladı? Müsait olduğunda anlatabilirsen sevinirim🌸
Gizem_cetinbas K11 sancılar başladığı zaman direk belden vuruyor bende öyle olmuştu böyle kuyruk sokumumdan belime vuran sancılardı belirli aralıklarla
Gamzeeeeeeeee 35+5de 2500 gram doğdu oğlum 1 gün önce ve o gün toplam 2 doz ciğer geliştirici vuruldum küvezde kalmadı
Siyahsiyah Gamzeeeeeeeee Allah bağışlasin 🥰benimde 2500 kg dediler tek doz ciğer geliştirici wurdular bugün carsamba doğum 🥹
Tugba_A_d Gamzeeeeeeeee 32+5olduk bugün 3 gündür kasıklarımda ağrı vardı dün birden belimde geçti ortalama yarım saat 1 saat arasiyla ağrım oluyor bebek karnimda sanki acı cekiyormus gibi kıvranıyor sürekli sağa sola toplanıp kalıyor neyapmam lazım çok korkutuyor beni
Bezgii Bu gün 35 haftaligim kontrolüm vardı 2800 Muş bebek şu an doğarsa bile kuvezde kalmaz dedi 2500 üstü olursa gitmiyor dedi genelde
Siyahsiyah Bezgii Öyle mi benimde 2500 kg su azlığı we hareket etmemesi sebebi ile doğum Allah bağışlasın 🥰
Pinaryucetas Emine12456 teşekkür ederim Allah razı olsun 🙏 yüksek tansiyondan alındım acil bebeğe kordon dolanmış rahmi yırtmaya başlamıştı
Pinaryucetas Siyahsiyah teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏 üç doğumum da erken oldu benim