mbetuly 6 haftalık hamileyim. Esim önümüzdeki hafta için Marmaris e tatile gidelim diyor. Otel in havuza girsem denize girsem bisey olur mu ?
ElifKarata mbetuly 7.Ayıma kadar denize girmiştim ama ilk aylar önerilmiyor birde son aylar da su gelme durumu olduğundan suyun geldiğini denizde anlayamayacağımz için onermiyorlar.
Babyykmz mbetuly gebelik egitimi aliyorum doktorlar kesinlikle havuza girmeyin hamile degilken bile tercih etmeyin diyorlar. Denize girmeniz uygun hatta yüzme doguma yardimci oluyor dediler.
Helint Doktorum 3 aydan sonra izin vermişti çünkü daha öncesinde dalga soğukluk vs direk etkiler demişti ama doktorunuz daha iyi bilir her hocanın yaklaşımı farklı
123Hamis123 Sakın havuza girme havuzlar enfeksiyon yuvası doktorlar asla önermıyor enfeksiyon düşüğe ve ölümlere sebeb oluyor gireceksen denize gir ama riskli dönemdesin çok temiz ve dikkatli ol
mbetuly Zaten yüzme bilmiyorum kulaklarım rahatsız su kaçmaması gerekiyor girersem az bisey girerim diyordum denize ama giremiyicem heralde
sevaldqn1 mbetuly deniz olmasi daha iyi ve sağlıklı diye duymuştum havuzda enflasyon gibi şeyler çok oluyormuş
CemrePektas mbetuly ben havuza girmedim de denize çok girdim ilk bebeğimde. Ama enfeksiyon geçmişin, düşük riskin bişeyin var mı bilemeyiz doktoruna danış mutlaka
mbetuly CemrePektas ilk gebeliğim suan düşük vs de geçirmedim daha once zaten girecegim en fazla 2 gun 2 saat falan havuza girmem oda denize girerim sadece