mom2baby karanmom hangi modeli aldiniz acaba pusetli olanlardwn mi bende ordan almayı düşünüyorum ama
Zeyneppp96 mom2baby caglag28 Ben prego Venüs aldım port bebe gibi değil üzerindekiyle birlikte katlandığı için çok hoşuma gitti bir de iki yöne de dönüyor kullanmadım henüz sadece ev içinde deneme sürüşü yaptım ama beğendim gibi bilginiz olsun :) puseti de var hem
anneoluyoruuumm16 gunesinannesi_ valla bu fiyata alıp alabileceğim en kaliteli bebek arabası bence. Kumaşı puseti malzemesi o kadar kaliteli ki. Tekerleri amortisörlü. Alt sepeti gayet yeterli ve çift yönlü. 2500 e aldım bir ay önce ama hızla artıyor fiyatı. Kesinlikle fiyatından daha fazlasi
Cerennn_ gunesinannesi_ duux marka travel bebek arabası aldım babymallden. Baya memnunum hem fiyat performans olarakda kanz d go ve baby plus modellerinden bir farkı yok
mom2baby karanmom bende kabin boy sipariş verdim ama inşallah bir sorun çıkmaz kargo kaç günde geldi acaba
sevgi9654 kraft kenya aldık. travel sistem içinde en kaba olmayanı o. kullanımı cok rahat tavsiye ederim🌸
Cekilmezbirkiz Elele stok olmadığı için prego lotus aldım. Aynı tip özelliklere sahip biz beğendik 6 yaşında oğlumu bile taşıyor ve kaliteli baya baya hemde dolar artıyor zam gelmeden almak lazım