irem25 Kızlar sat 30 mayıs, bugün doktora gittim çatlatma iğnesi yazdı ama ayın 14ünde dedi, normalde 14. Gün olması gerekiyor diye biliyorum karışıklık mı oldu acaba siz kaçıncı gün kullandınız, hamile kalan oldu mu hemen çok merak ediyorum
myangelson irem25 herkeste değişir o yumurtaların olgunlaşması seninki demek ki biraz daha büyüyecek çatlama olgunluğuna gelecek diye hesaba kattı 14 unde. Kaç mm yumurtalar söyledi mi
irem25 myangelson 23 dedi birine diğerini hatırlamıyorum soldakiler olgunlaşmış zaten sadece 2 tane varmış
myangelson irem25 güzel de 23 boyu baya iyi aslında neden 14 une gün vermiş anlamadım benim 22mm ile iğne vurmuştu doktor
myangelson irem25 ben adetin 4. günü gittim yumurta geliştirici hap verdi onu kullandım kontrollere gittim iğneyi o şekilde vurdu gününü bilmiyorum yani ama gebelik olmuştu. İğne vurulan günü saymadan ertesi gününden itibaren 14. Günü test yapmıştım silik pozitif görmüştüm
irem25 myangelson anladım ben de 5. Gün itibariyle yumurta geliştirici kullandım bakalım hayırlısı inşallah 🥰