Sevvl tugcezengin23 kuzum çok teşekkür ederim o kadar aralıklı zar zor bulduk bir tane keşke önceden tanışsaydık senle😍
tugcezengin23 Sevvl yaa cansın vallaha keşke denk gelseydik çok yardımcı olurdum postunu bugün gördüm yeni yerinizde hayırla sağlıkla huzurla oturun inşallah Elazığımız çok güzeldir Allahın izniyle çok memnun kalırsınız🥰🥰
Serap-asel Sevvl çok rahat edecegınız bır yer doğu dıe sakın dusunmeyın herturlu ımkan var universıte hastanesı sehır hastanesı özel hastaneler felan bayağı var hastane olsun ımkanlar olsun avm olsun asla sıkılcagınıxı sanmıyorum
Mutluemos Sevvl Rabbim size bağışlasın acısıyla imtihan etmesin analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşaAllah ❣️
cauuv1 Bu sene istanbul polislerine tayin çıktımı ? Pendikte cogu polisleri bırakmıslar ipka vermemelerine ragmen
Seyma0323 Kızlar ben Elazığda yaşıyorum kendi evim var ama biz temelli yurtdışına gidicez, evi ya satıcaz ya kiraya vericez tam daha karar vermedik. Acaba kiraya kaça gider
Mutluemos Seyma0323 eğer hak adalet hukuk biliyorsanız vicdanınıza uygun bir kira tutarı belirleyin derim yoksa şuan 10 bin deseniz bile gider çünkü ev bir ihtiyaç .
poncikveannesii Seyma0323 hiç yoktan altıya kiraya verin gerçekten ev yok ve çok fahiş fiyattan veriyorlar