Ftsasln Hanımlar 16 haftalık hamileyim henüz bebişimin hareketini hissedemedim bi ara hissettim gibi oldu ama emin olamadım. Sizler ne zaman hissettiniz ?? 💖
Aysee1123 Ftsasln Bende ilk 16+4 te ufak birşey hissetmiştim emin olamamıştım. 17 den sonra o ufak olan şey ara ara olmaya başladı solumda ve daha artık netti o zaman tamam dedim bu bebek. Şimdi 20+4 oldum dün baya hareketli ve sertti, tenimde hissettim biryerini dayadı vücuduma kasıldım kaldım öyle orası şişti dokunduk hatta eşimle saniyeler sonra geçti 🧿🐣
Gamgamze Ftsasln bende ilk 16 da hissettim 18 den sonra hergün hissetmeye başladım nerdeyse şimdi hareket etmeyince hemen bir şey mi oldu acaba diye düşünüp duruyorum geç hissetmek daha iyi böyle psikolojim bozuldu
Hhbnhbnjvv Dun aksam ruyamda gordum bebegim ayagi karnimdan dışarı basılmış çok aydın gozukuyordu bende elimle oynatiyordum. Qıdıklıyordum😍😍😍😍😍😍😍😍 o kadar guzeldi ki. Ama 21+6 hala anlamiyorum bebegim hareket ediyomu etmiyomu🥺 bazende çok korkuyorum biseymi oldu acaba diye. Belkide kilomdan dolayı hiss etmiyorumdur diyorum😐 23de kontrolum var nasıl sabredicem
Ftsasln Aysee1123 Ben de bi ara hisseder gibi oldum da bakalım daha küçük diyorlar. Umarım en kısa zamanda hissederim 🥰
trksrt Ben de 18+5′te hissettim, ilk gebeliğim. Hareketleri hissetme noktasında annenin göbek bölgesinin çok yağlı olup olmaması etkili oluyormuş, daha ufaklar zamanla hissedilir inşaallah:)
Bsrblr İlk hareketi nasıl oluyor Benım de karnım da sinek yürümesi gıbı bsy oluyor arada yada karınca gıbı azcık dokunur kaybolur gıbı ama hareket nasıl bılemedım daha
Gamgamze Bsrblr içinde baloncuk patlıyor gibi kaymada oluyor bir şey sağdan sola ya da soldan sağa kayıyor en belirgini pat diye vuruyor