Birdemet95 Kızlar aranızda bu testleri trendyoldan almış olan ve yapmış olan var mı? Yaptığım testlerde 5dk içinde çok silik bir çizgi oluşuyor bozukmu hepsi acaba
Zeynepozcan Birdemet95 trendyoldan değil de eczaneden aldım iki tane yaptım ikisi de doğru sonuç pozitif verdi
Aysee1123 Birdemet95 Predictoru diyorsunuz sanırım. Ben trendyoldan alıp kullanmıştım 1 adet sonuç doğruydu
neanladinyurdagull Birdemet95 eczaneden 2 tane aldım 1 tanesini akşam yaptım diğerini ertesi sabah yaptim2 sinde de 5 dakika içinde pozitifi görmüştüm
Birdemet95 myangelson niye mi çünkü yumurtlamadan 8 gün geçti adete 6 gün var dayanamadığım için test yapıyorum ama erken diye düşündüm çıkması için, bide net çıkmıyor fotoğraf da bile zor görülecek cinsten, ondan canım :) ama 3unde de çıktı o golgemsi çizgi 😄
Birdemet95 Aysee1123 yok canım predoctor ismi aynı marka değil ama içinde ki stripler aynı diyor kimi
Birdemet95 neanladinyurdagull trendyoldan aldığım için bozukmu acaba diye düşündüm normde erken çünkü test yaptım ama adet günüm 18 Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰
myangelson Birdemet95 😂😂 bunlar erken gebelik olan değil mi erken sonuç verme ihtimali oluyor o yüzden. Ben artimed ile yalancı pozitif gördüm 2 gün arayla bu markadan aldım eczaneden bunda çizgi çıkmadı bende kalbim gibi tertemizdi 😅 kan verince de direk negatifti zaten sen istersen bekle adet gününü duruma göre tekrar test yaparsın
semaa_ Birdemet95 benimde adete 6 gün varken pozitif çıkmıştı☺️ şuan 35 haftalığız😄 olabiliyor öyle şeyler 😅
Birdemet95 Aylanursu adetim geçikmedi henüz 6 gün var bi testte göreyim tam net iki çizgi kismet olursa öyle gitmeyi düşünüyorum 😊
Tugbasirac_ Birdemet95 benimki de eczaneden alınmıştı ama bekle bekle sonuç çıkmadı taaaa yarım saat sonra bir tam bir de hafif silik çıktı , senin de bu şekilde çıktıysa hamilesindir , yok eğer negatif tarafında silikse değilsindir
Tugbasirac_ Birdemet95 ertesi güne de kan verdim testte çıkan sonuçtan sonra yani , betam 64 çıktı hamilelik çıktı yani
Birdemet95 myangelson ivit erken gebelik de nette baktığımızda her hangi bir test için en az 12 gün beklemek gerekmiş yumurtlamadan :) yani 4 gün daha sabretmeliyim bakalım ederim inş😅
Silahimigetiraysel Birdemet95 trendyoldan ben de aldım ama bende negatif çıktı hamile değildim. Doğru sonuç veriyor yani
Birdemet95 hulya_6363 net iki çizgi cikarsa gitmeyi düşünüyorum kan vermeye kismetse :) şuan sadece testler bozukmu onu anlamak istedim başkasının da başına geldi mi acaba diye
myangelson Birdemet95 normal kaset testler 12-14 gün içinde çıkartıyor genelde. Çünkü tıbben yumurtlama olduktan sonra çatlama görüldükten sonra 14. Gün senin adet günün sayılıyor o sebeple sen biraz daha bekle tekrar test yap bakalım