Seval0Seval İki aydır hasta olmuyorum tarlusal kullanmama rağmen doktora gittim test istedi süt hormonum yüksek çıkmış kızlar yaşayan var mı bu durumu o yüzden gebe kalamıyormuşum geçen sene 2 düşügüm oldu bide
myangelson Seval0Seval ilaç veriyorlar genelde onu kullaninca duzeliyor düzene giriyor çevremde 1 2 kişi vardı öyle ilaç kullanıp düzene soktu sonra hamile kaldı
Violetaa Canım 7 nisandan beri adet olmuyorum 😃 saldım çayıra mevlam kayıra …. 5 gündür bel ağrısı kasık ağrısı çekiyorum.
mine1760 Bende öyleydim çok düzensizdi duphaston diye bir ilaç verdi doktor bir süre onu kullandım evlendikten sonra da 2 ay boyunca doğum kontrol hapı kullandım sonra çocuk istediğimiz için ilacı bırakır bırakmaz hamile kaldım
myangelson Seval0Seval o kadarını bilmiyorum sadece prolaktinim yüksek çıkıyor onun için hap kullanıyorum diyorlardi o kadar detayları bilmiyorum yani sonra da hamile kaldılar
Seval0Seval myangelson o konuda sorun yok doktor dedi gebe kalmamı engelliyormuş süt hormonum inşallah bitter de nasip olur bana da ♥️
Sevdeglgc Seval0Seval Benimde yükseliyor adetim gecikiyor arada stres kaynaklı vs dediler herşey etkiliyor bende düşürdüm hamile kaldım sonra düşük oldu bekliyorum şu anda bir ay oldu düşük yapalı sende baktır ona göre ilaç verirler kullanınca üç gün içinde geliyordu adetim benim.