Farasc Hanımlar son haftalardayız neler yiyorsunuz kilo alması için? Ben bu ara protein ağırlık verdım. Ve meyve yiyorum yoğurt yiyorum en son 34de 2200dü. Yani işte karpuz kiraz muz bunlar kilo aldırır mı yani?
Mutluemos Farasc vallaha çok mu sıcak hava bilmiyorum ama ben yanıyorum hiç bir sey de yiyemiyorum ne yesem de kusmaya başladım bakalım son haftalarım üstüne üstlük çarşamba günü kontrolüm var
Sedavedoga Farasc yumurta kefir çiğ kuruyemiş muz hurma yoğurt bir hafta hergğn böyle beslendim 300 Gr almıştı bebeğim hemen baya faydası oluyor gelişim için
Selinanl Brcakbss1602 ben 37+1 im en son cuma günü gittim doktora 3.500 dü kilosu ben hem sıcaklardan da çok dondurma yiyorum çoğu kişi de dondurma karpuz kilo aldırıyor diyor tatbiki sağlıklı da besleniyorum kahvaltı meyve çok yiyorum süt muz
1asel-duru Yumurta kaşar peyniri süt muz meyve kuruyemiş kefir yoğurt bunları yiyorum bazen hepsini yiyemiyorum evde ne varsa onlardan yiyorum artık sürekli biseyler yemekten sıkıldım 😁
Farasc @1asel-duru benimde canım böyle sıcaklardan bişi istemiyor. Meyve falan yiyorum işte yoğurda müsli kariştirıyorum falan. Abisi 3150 doğmuştu sağlıklı olsun da kilosu önemli değil ama insan yine de hani rahat tutmak için en azından 3 kilo olsun istiyor
1asel-duru Farasc aynen öyle benim kızda 3350 doğmuştu şimdiki de 3 kilo anca dogar sezeryan olacağım 4 hafta falan kaldı doğunca hızlı kilo aliyolar
Farasc @Mutluemos aynen öyle sırf yemek için yiyorum açıkçası. Bana kalsa peynir karpuz en iyisi ama işte
Mutluemos Farasc bende katılıyorum suan karpuz yok evde inanın sanki dünya başıma yıkılmış çok sıcak ve açlıktan midem bulanıyor ona rağmen birsey yiyemiyorum
Farasc @Sedavedoga bende bu şekilde 2 hafta dayanabildim. Sonra sıcaklar başladı mecburiyetten yiyorum yani.
Sedavedoga Farasc bende bunları yiyorum yemek yiyemiyorum canım aynı bütün gün soğuk su elimde geziyorum içim yanıyor resmen 😂