Deletedmom_116 cahilelafanlatamazsinyorulmaa Kayananyim ben kaynana amaa ana😂😂😂😂 11 buçuk ay içinde taşıdım ayıp ayiop
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Sacmalama_engiinn geçen gün yarım paketten biraz fazla makarna yaptım çok yapma dedi yemek bitti ben doymadım 2 yumurta kavurur musun dedi 😆😆 az yap diyorsun sonra yumurta istiyorsun dedim karım güzel yapınca doymadım dedi kocişim 😍😄
Sacmalama_engiinn cahilelafanlatamazsinyorulmaa bizde yiyoz yiyoz tabakta az kalınca sen ye diuor ben ona diyom böyle savaşıyoz son lokmayı hep bana yedirir dhdhdjdhd 2 saat sonra ne atistırsakk ya diyor pasta masta yok mu jdhdjd
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Deletedmom_116 arada böyle oluyor, yemeği az yap diyor sonra doymuyor 😀 çok yapınca da sonraki güne kalıyor ben taze yapılan yemeği daha çok severim 🤭
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Sacmalama_engiinn ahhaha valla aynı biz ye diyorum ama sen aç kalacaksın diyor yiyorum abur cubur yok mu getirde yiyelim diyor 😁😁
Sacmalama_engiinn Zeynepozcan isimlerini unuttum yoklama alıyorum yorumumu gören burdayım desin ehdjdjjd