Gulsen_akkoyun0 Kapı süsü ve dağıtılacak hediyelikler için memnun kaldığınız sayfalar tavsiye bekliyorum 🤰🏻
hopefortomorrows Gulsen_akkoyun0 @Zey.s_design diye Instagramda bir hesap var. Epoksi tasarımlar yapıyor. Tasarımları da şık ve güzel bir bak istersen
Susu_09 Gulsen_akkoyun0 bir yere sordum 700 TL dedi kapj süsü yastık için çok pahalı geldi Soner süs diye bı sayfa var Instagramda ordan sipariş verdim daha gelmedi bakalım
Sulegnlts İnstagramdan bircicekatölyesi_7 diye bir sayfa var Kapı süsü takı yastığı hastane tacı 600 tl ye sipariş verdim daha hazırlanıyor bi sayfaya göz atabilirsiniz hediyeleri epoksi anahtarlık yaptırdım tanesi 8’5 tl şeker.agaci sayfanın adı
pelinden kenbil2304 ellerinize sağlık güzel olmuş gerçekten. Ben bu konularda çok yetenekli değilim o yüzden sipariş verdim artık 😊
acemiiaannee Gulsen_akkoyun0 çikolatayi çikolata deposu sayfasından yaptrcm. Kapı süsünu de kelebek makrome var ordan yaptırmayı düşünüyorum
pelinden Gulsen_akkoyun0 kapı süsünü makromeatolye diye bir sayfadan yaptırdım. Çikolata siparişi henüz vermedim ama cikolatamadeni diye bir sayfa varmış sanırım oradan alacağım
Minikkuzusu Fiytlar çok fazla geldi bana ham ahşap olarak o kapı süsünden sipariş edip üzerine boya ve makrome ile ben yapacağım
Nurkcy Gulsen_akkoyun0 Kapı süsü bundan yaptırıyorum sadece isim farklı olcak. Hediyeliği ve çikokatayı da kendim yapıcam .