Morebebek İlk gebeliğim bir şeyi merak ediyorum göğüslerim baya büyüdü ve şu an göğüste süt var mı bebek doğduktan sonra ve emdikçe mi geliyor? Yoksa süt doğumdan sonramı oluşuyor.?Bazı sitelerde göğsümden süt geliyor yazmışlar gebeler ona istinaden merak ediyorum.
Deletedmom434 Morebebek hamilelik döneminde de göğüsünden süt gelebilir,doğumdan sonrada hormonlara bağlı.. bebek emdikçe sütün artış gösteriyor
Morebebek Deletedmom434 anladım bazı kişilerin göğsünden süt gelmeye başlamış doğuma yakın. Birde göğüs daha çok büyüyor mu doğumdan sonra?
Deletedmom434 Morebebek evet ben doğum yapalı 13 gün oldu hamilelik döneminden biraz daha büyüdü süt dolunca büyüyor 🤣
Morebebek Deletedmom434 anladım benim göğüsler zaten büyüktü yani normal boyuttaydı gebelik öncesi şimdi büyüdü daha ne kadar büyüyecek merak ediyorum 😂 😂 😂
Buse01 Deletedmom434 bnmki suan bi avuc yani cok kucuk insallah buyur ya ucu buyuk ama gogus yok 34+4um
Morebebek Buse01 insan kendinde olmayanı istiyor bende tam tersi büyümesin istiyorum büyüdü zaten doğum sonrası daha büyürse bilmiyorum zorlanırım gibi geliyor. Sanırım seninki büyür doğum sonrası büyüyormuş. Gebelikte büyümedi mi?