Zehrasavci Merhaba ikili test sonucundan anlayan arkadaslar bakabilir mi değerlere zeynep kamile yaptrdım maalesef cok detay vermediler hatta hiç vermediler
Zehrasavci Zehrasavci @crazymommy selam canım sen bilgiliydin yanlış hatırlamıyosam bakabilir misin ense burun kemiği falan yazıyormu ben hic anlamadım
Bernnnaaaa Zehrasavci bu sadece ultrason ölçümü canım 1.4 ense kalınlığı gayet iyi 2li test grafik şeklinde veriliyor
anneoluyoruuumm16 Zehrasavci iyi ki yaptırmadım. Kafam rahat oturuyorum evimde. Gelen Allah’tan geliyor ve aldırmayacaksaniz öğrenmenizin de bir anlamı yok. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin
Kubare134 Bernnnaaaa ense kalınlığı nerde yazıyor acaba burun kemiği falan ? Ben anlamıyorum da ondan soruyorum
Yagmur8001 Ultrason bulgularında herhangi bir sıkıntı yok , ense olması gerektiği gibi, burun kemiği de gözlenmiş bunun dışında bir de kan testi oluyor onda da sıkıntı yoksa gözünüz Aydın 🌺
Zehrasavci Yagmur8001 amin inşallah cok tesekkür ederim yavrularımızı sağlıkla kucagımıza alalım inşallah 🥰
Zehrasavci Pati23 Pati23 ultrosonda kaçtı? fetal dna sonuclarını temis alırsınız güzel sonuclarla inşallah 🫶💜
Zehrasavci crazymommy teşekkür ederim canım bakalım kanda cıkar inşallaj bu testleride yaptırsan bi dert yaptırmasan bi dert
Zehrasavci BurcuArya35 kan testi 10 gün sonra cıkcakmış bu ultrosonda ense kalınlıgını falan öğrenmek icin yazdım maalesef hastanede hic bilgi vermediler elime kagıdı verip gönderdiler
BurcuArya35 Zehrasavci güzel haberler olsun inşallah sorun yok gibi görünüyor ultrason ölçümlerinde güzel sağlıklı haberler olsun inşallah
Zehrasavci anneoluyoruuumm16 bitek down sendromu değil anne karnında tedavi edilebilcek baska tersliklerde görünebiliyomus tabi hersey allahtan hic biri yüzde yüz dogru sonuc değil ama ben çatlarım inşallah allah herkesin yavrusunu sağlıkla kucagına almayı nasip etsin kendimle birlikte bütün hamişlere dua ediyorum amin 🙏🥰😘
Zehrasavci Kızlar biliyormusunuz sonuclarım hemen çıkmışmı 10 gün demişti doktor randevu alıp gitsem grafik verirler mi şimdiden BurcuArya35 @crazymommy