Merveyturgut Merhaba yakın zamanda Antalya merkezde detaylı ultrason yaptıran var mı ☺️ ailemin yanına gideceğim orda yaptırmayı düşünüyorum ama doktor önerisi verebilir misiniz 🙏🏻
Aysee1123 Merveyturgut Arkadaşım Özel Uncalı Meydanda yaptırmıştı memnundu. Bende 19 unda Vitalede yaptıracağım. Zaten her hastane yapmıyor kendim Medstara gidiyorum mesela normalde ama orası yapmıyor
Merveyturgut Aysee1123 fiyat nedir biliyor musunuz benim de önümüzdeki hafta için randevu almam gerekiyor 😅
Merveyturgut gulsahgursoy sorunsuz hamileliklerde de isteğe bağlı yapıyorlar mı acaba araştırmada ben oraya hiç bakmadım yapılmaz diye 🤔
Aysee1123 Merveyturgut 750 tl ödedi arkadaşım. Banada telefonda 750 dediler. 1700 e 2000 e yapan yerlerde var
gulsahgursoy Merveyturgut Evet isteğe bağlı yapılıyor. Doktor soruyor yaptırmak isteyip istemediğini.
Merveyturgut Aysee1123 ben de Tekirdağ’da yaşıyorum burda 2 bin dediler haftasonu ailemin yanına gideceğim antalyaya gitmişken orda alternatif çoktur diye düşündüm teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için 🥰♥️