CnsUcr1995 Şehir Hastanesi, Mete Bertizlioğlu Melike Geyik Bayman Bu doktorlardan memnun kaldım ben ama yinede siz araştırın isterseniz biraz daha
busrayldr1 Özel için Büyükşehir hastanesi Hacer Yavşan kesinlikle öneririm. Medicana için Rengin hoca Farabi içinde Mehmet Hoca
Hdndns12- busrayldr1 büyükşehirde Ayşe diye doktora gittim kadın ne konuşuyor ne gülüyor yüzüne bana seni burda tedavı edemem demişti tüp bebekle anca olur demişti ama normal oldu hamileliğim hacer yavsanı düşünebilirim muayene ücreti nedir
Hdndns12- Hunilininbirii muayene ücretleri nekadar ben novofertile gidiyorum 650₺ zehra bebek doktorum iyi ama Büyükşehir de doğum olacak orayla anlaşmalı çünkü
Kubra-ayhan Hdndns12- mete beye gidiyorummkonya şehir hastanesinde randevu talebi oluşturun ya da her sabah 10 da randevu sıstemıne girip bakın muhakkak bulunuyor. Birde sabah 8 öğlen 12 de sıra verıyorlar sıramatikten ama cok yogun oluyor erken gitmeniz daha faydalı olacaktır. Özellerde kan tahlili idrarı Nst’si derken sömürüyorlar
CnsUcr1995 Hdndns12- Aynen randevu almak biraz zor oluyor sıralı giriş ile gidiyorum çoğu zaman. Ama önceki doğumumu orda yaptım zorlu bir süreç olmadı çok şükür
Hunilininbirii Hdndns12- ben doğum yapalı 10 ay oldu şu an ücret ne kadar bi bilgim yok malesef 🤷🏼♀️
busrayldr1 Hdndns12- Doktor ayşe hanım Hacer Yavşanın kardeşi diye biliyorum. Zaten cok tutulan doktor hacer hanım. Ben en son 2 hafta önce gittim indirimli 400 tl idi.