lorix35 Kızlar selam, bebek arabası için marka model öneriniz var mı? Ilk hamileligim oldugu icin konuya çok hakim degilim bakiniyorum ama asla anlamiyorum hangisi kullanisli olur hangi marka güzel. Acikcasi cok yuksek bir butceye sahip degilim 20 -25 binlik bebek arabasi alamam maalesef. Fiyat performans ürünü diyebileceginiz bir tavsiyeniz varsa cok memnun olurum 🌸
Meribiri1 lorix35 Bagi Neo aldık çok memnunum puset olarak da avinaut aldık ikisi travel tarz oldu hem hafif hem kullanışlı . Ben mamas papas yada cybex almaya çıkmıştım o gün ama bu arabayı görünce ve deneyince bayıldım niye daha pahalı alalım ki deyip almıştık . 5 ay önce 8 bine gelmişti şimdi de gördüğüm kadarıyla pek zam yok
Mmgndz lorix35 bende bi bakayım diye çıkıp kraft kenya modelini aldım. Aldığımızda indirimdeydi pusetiyle birlikte satılıyor. Ben bikaç özelliğini yazayım Araba 22 kg ya kadar taşıyor Kapama açması çok kolay ve kapanınca da çok yer kaplamıyor Araba çift yönlü olarak kullanılabiliyo ayrıca pusette takılıyo Ben alırken bunlar cezbetti beni sizde araştırabilirsiniz şuan aldığım fiyattan 2.000₺ daha fazla 2 ay kadar oluyor ben alalı
_brcu88_ lorix35 e bebek te var canım uyguna bebek arabaları ve çeşitler de çok oraya bakmanı tavsiye ederim 🥰
Senagrbnv lorix35 MAXİ COSİ aldık.Çok kaliteli ve güzel🙏 Bir tane ana kucağı ve normal araba 12.000 bine geldi.Maxi cosi ADORRA MODELİ
Nurrrrrrr06 E bebek mağazasına göz at istersen her bütçeye uygun çeşit çeşit ürün var ama tavsiye travel sistem . Ben de çok araştırdım ve genelde travel sistem pusete de uyumlu olduğu için öneriliyor
lorix35 Mmgndz Teşekkür ederim tavsiyen icin arabadan bekledigim tum ozellikleri yazmissin mutlaka incelicem☺️🌸
Merveyturgut Kraft pro fit Plus travel sistem, ilk oğlumda aldık 2,5 yaşında hala gerektikçe kullanıyoruz , 2. Bebeği bekliyoruz ona da bunu kullanıcaz, 2-3 çocuk büyütür diye o yüzden sağlam bir araba olması için almıştık zaten çok memnun kaldım ♥️