16321 Kızlar gebe olduğumu öğrendiğimden beri cif ile çamaşır suyunu rafa aldım . Bu şekilde de temiz olmuyor gibi geliyor kullansak sorun olur mu bilemedim?
Pinklove 16321 Onun kokusunu solumamanız gerek. Ben hamile kaldığımdan beri kullanmıyorum keskin deterjanlar
turkuaz_ 16321 çok zor durumda kalınca kullanıyırum ne yapayım çay lekesini ve tuvaleti başka bişey temizlemiyor . Birde canım çamaşır suyunu yemek istiyor öyle canım çekiyorki ekmek batırıp yemek istiyorum
minikoannesi123 16321 burda hamilelik konusunda bu kadar her detayı düşünen hamileleri görünce ya ben ne yapıyorum diyorum kendi kendime 😁 ben ilk günden beri kullandım hepsini, hala da kullanıyorum. Allah’a şükür 36+3 olduk bir sıkıntı olmadı. Tabi siz yine doktorunuza sorun
16321 Pinklove bende oyle biliyorum ama neyle temizliyorsunuz tuvalet ve yumurtalı tavuklu bulaşıkları
Pinklove 16321 Bulaşıkları normal bulaşık deterjanı ile yıkıyorum. Sadece domestos cif gibi kokusu olan şeyler kullanmıyorum. Tuvaleti, lavoboyu, banyoyu toz çamaşır deterjanla sürtüyorum çiçek gibi oluyor.
Ebru1995 minikoannesi123 alın bendende o kadar. Ben tek başıma bir şehirden bir şehire evimi topladım yerleştirdim herşeyi kendim yaptım valla temizlik malzemeleri de kullandım .
lorix35 16321 Doktorum da bana kullanma hamilenin temizlik ürünü arap sabunu karbonat vs olur diyor ama yani domestos olmadan da olmuyor eldiven takiyorum kullanirken banyo temizliginde falan cok deterjan kokusunda bogulmamak icin maske takiyorum cok yogun kokuda durmuyorum
Madeinpelin Valla ben de kullanıyorum lavaboya bulaşıklara döküyorum. Tuvalet banyo temizliğinde de kullanıyorum. Zeka geriliği oluyormuş çamaşır suyu kullanınca öyle hurafeler var bilemeyeceğim 🥲
Daisy0000 16321 En başından beridir kullanıyorum, çünkü özellikle mutfak tezgahım çay damlasa leke bırakıyor ve çamaşır suyu dışında hicbisey geçirmiyor. Banyolarıda sıcak su ve çamaşır suyu ile temizliyorum ama banyoda uzun kaldığım için maske takarak temizliyorum
Mti2209 16321 abartmadan, az miktar da hepsini kullanıyorum . Kullanmadan olmuyor temizlik .2. Gebeliğim ikisinde de kullandım çok şükür bir sıkıntı yaşamadım.
Neseren Viking bitkisel çamaşır suyu var 3 çeşit hepsi de birbirinden güzel hem de içeriği normal çamaşır suyu gibi ağır değil. Banyo mutfak tertemiz yapıyor bakabilirsiniz
Gam Domestos’un kokusuz olan çamaşır suyu var bir de aynı şekilde Bingo markasının da var kokusu çok hafif ben onları kullanıyorum sorun olmuyor
Sibelcin 16321 ben keskin kokulu temizlikleri eşime yaptiriyorum zaten reflu var cok rahatsiz ediyor midemi. Bogazim yaniyor sabaha kadar
Bedosss Vala porçez ve domestos olmadan temizlik yapamiyorum 26 haftalıgım kullanıyorum ben ilk günden beri