EzgiKizilates snnrsv Samsung note8 çok güzel kendim iPhone kullanıyorum eşimin telefonunu kıskanmaya başladım değiştirirsem kesin note8 alacağım
oglummehmedim snnrsv samsungun iyi olmadigini ayfona baslayanlar bilir o ne ya donuyo virus falan filan adam deli oluyo bende eskiden kullandim suan aufon kullaniyom ondan guzel trlefon yok emin ol
Kelebek1 snnrsv iphone kullanıyorum bende çok memnunum ama diğer markalardan LG ve huwai kullananda çok tanıdığım var
Tiredmother Iphoneden vazgeçemeyen biri olarak samsungun hiç bi telefonunu kullanamıyorum karışık geliyor 🤦🏻♀️ A serisini bilmiyorum ama kibar telefon yapıyor adamlar😄
Atlarlayasayan Iphone tek geçerim.kaç samsung bozuldu benim yıllardır ben de eşim de ıphone kullanıyor tık demediler maşallah:)
Melissssa Huawei kullanıyorum p20 lite eşim de aynısını kullanıyor çok memnunuz işlemcisi falan çok hızlı kamerası da harika şarjı hızlı doluyor geç bitiyor ve mavisini tavsiye ederim çok şık bir görüntüsü var 😊
Caglasmsk snnrsv huawei tabikide. Önceden samsungdan baska tlfn kullanmam diyen ben (iphone sevmiyorum çünkü) huawei tek geçerim. Harika bi telefon. Tavsiye ederim👍👍👍
Lesyaa İphone kullanıyorum ama yeni sürüm indirdim telfnun kalitesi düşüyo ama yinede iphoneden başka telfnu sevemiyorum
Dyg34 snnrsv ıphone kullanıyorum ama A serisinide kullandım oda güzel tek sıkıntısı aşırı ince oldugunda tek dusurmede gidiyor 2 A serisini öyle parcalandı tek dusurmede pert😂
Sevilmesebebi snnrsv Huawei mate 10 lite aldım iPhone 7 plus ile aynı özellikte tavsiye ederim bi bak netten