PrensinibekleyenAnnee Kızlar merhaba, İstanbul’a gelicem 19 hafta gibi annemlerin yanına orda ayrıntılı ultrason devlette yaptırabilir miyim gün kalır mı özelde fiyatlar nasıl acaba
Bbuusra PrensinibekleyenAnnee Arkadaşım Çam ve Sakura’da yaptırmıştı. Yeni ve donanımlı hastane. Avrupa yakasındaysa annenler oraya gidebilirsin.
elifsen PrensinibekleyenAnnee gebe polikliniğine randevu alacaksınız onalar sizi ultrason için yönlendircek devlet hastanesinde. ama acele edin en az 1 ay önceden gitmek muayene bulmak için en ideali
Aylinslmci PrensinibekleyenAnnee valla canım ben asla randevu bulamamıstım devlete randevu bulmak zor baya ama sansını dene tabı. Ilk kadın dogum polıkınlıgıne gıtmelısın.
Kukulikukuli12 PrensinibekleyenAnnee canım bulunduğun yerde kaıdn doguma git muayene ol devlette. Sonra durumu söyle sistemden sarı alan acın detaylı ultrason için randevu almam laızm İstanbulda olucam de. Sistemden onay versin doktorun kadın dogum. Mhrs den İstanbul devlet hastanelerine perinatoloji bölümüne randevu kovala sabah akşam bak. Ben ilk hamileliğimde şansa iptal randevusu bulmıstım esenlerden Ümraniye devlet hastanesine gitmiştim 🙄🤷 Peritonoloji bölümü cok yogun randevu zor. Özeller de 1800 den asagı yok haberin olsun. Birde şöyle bir secenek sunayım sana 😄 Çapa tıp fakültesi yeşilköy yerleşkesinde 550 TL gibi bir fiyata yapıyorlar. Onun randevusunu kendi sitesinden alıyorsun ali benian kadın dogum doktoru ama oraya gidip detaylı için gelim diyorsun detaylı ultrasona alıyor 40 dk sürüyormus. ÇAPA TIP FAKÜLTESİ kendi sayfasında 3 günlük randevu sistemi acık öyle alabilirsin. Detaylı ultrason içinde 559 TL bedava fiyat ✌️
PrensinibekleyenAnnee Bbuusra acaba boşluk varmıdır. Bulabilir miyim İstanbul’da gittimde 19 hafta olmuş oluyor
Bbuusra PrensinibekleyenAnnee Önceden randevu almaya çalış. Kalabalık olduğu için zor randevu bulabilirsin.
Minik1Civciv PrensinibekleyenAnnee Hekimoğlu görüntüleme merkezi var 800 dü orda çapa hastenesine yakın. Bende Aytül çorbacığlunda yapacağım. 1300₺ Mecidiyeköy de. Özel klinik.
elifsen PrensinibekleyenAnnee çam sakura büyük olduğu için daha çok imkan vardır. ben sadi konukta yaptırmıştım kızımda. 18 haftalıkken gittim gebe polikliniği yazı yazdı ultrason odasına gittim gün verdiler
PrensinibekleyenAnnee elifsen annemelr hasaki devlet Hastanesi’ne yakında olur mu artık orda. Bilmiyorum
PrensinibekleyenAnnee Bbuusra biliyorum canm onada 19 haftadan önce gidemem 😊 geç kalır mıyım diye sorguladm
Bbuusra PrensinibekleyenAnnee Tamam şimdi anlaştık. Şimdiden randevulara bakman lazım. İstanbul’da genelde zor oluyor.