Golden_Arrow ben özellere gittim hep işimden dolayı sonra yıllık iznimde adetim denk geldi bide devlete gideyim dedim kadın doğuma beni infernelite tüp bebek bölümüne yönlendirdi orda daha detaylı kan testi verdim sonra adet bitimi Hsg istedi doktor . Hsg de yaptırdım yapan radyoloji uzmanı daha işlem başında tüplerin tıkalı canım senin bu şekilde hamile kalman zaten imkansız dedi dişini sıkarsan 4-5 defa denerim açmaya çalışırım dedi . Eğer açılmazsa ameliyat olursun çünkü dedi bende korktum öyle diyince tamam dişimi sıkarım dedim ama çok sancılıydı . Benim için yeterli az bi geçiş oldu doktoruna göster yeterli değilse ameliyat olursun demişti . Yukarı çıkıp doktoruma anlattım mevzuyu kabul etmedi dedi ki imkansız tıkalı olsa hiç geçiş olmazdı hani bi kaç kez yaptı dememe rağmen kabul etmedi git 6 ay dene gel dedi 4. Ayda randevu aramaya başladım bi baktım doktor bırakmış eyt den emekli olmuş meğer beni başından savmış bende başka bi doktora randevu alıp gittim o doktor da bu şekilde hamile kalman mucize olurdu ameliyat olmanı öneriyorum dedi bende kabul ettim aynı ay içinde ameliyat oldum so tamamen açıldı sağ tıkalı rahme yakın olduğu için doktor dokunmamış şimdi ameliyat olalı bir ay oldu ilk adetim gördüm bekliyorum sma için test verdik sonuç çıkınca iki kez aşılama yapılacak usül gereği sonra tüp bebek dedi doktorum Amh benim 4.90 doktor pco yada pcos yok dedi çok şükür sağlıklı
@Sudesu_1 kuzum detaylı yazdım sende gör